X
 
 

Френски съд спаси живота на кресливи патици

384 0
Френски съд спаси живота на кресливи патици
Снимка: БГНЕС
Съдия реши, че трябва да бъде запазен живота на патици, които тормозели жителите на село в Южна Франция с шумното си крякане, предаде БГНЕС.

Пенсионерка хранела голям брой патици и гъски, които надавали непрестанни крясъци и тормозели съседите на възрастната жена.

Близо 3,5 тона ракия задържаха митничари във ферма за патици

3455 л нелегална ракия задържаха митнически служители при проверка на територията на ферма за отглеждане на патици в Ямболска област, с...

Съседите завели дело, като искали кресливите птици да бъдат накарани да млъкнат "с каквито способи се наложи".

Тъжителите обяснявали, че не могат пълноценно да използват терасите си и не могат да спят на отворен прозорец, защото патиците крякали непрестанно.

Освен това съседите на пенсионерката искали да й бъде налагана глоба от 150 евро за всеки ден, в който птиците вдигат шум.

Съдът преценил, че патиците трябва да останат живи.

Елисейският дворец потвърди за среща в нормандския формат през декември

Елисейският дворец официално потвърди провеждането на срещата на върха в нормандския формат (Русия, Украйна, Франция и Федерална републ...

Съдията разпоредил акустична експертиза. Специалистите засекли, че крякането на патиците не надвишава позволените от закона нива на шум.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
ЛЮБОВЕН хороскоп за 9-13 декември
ЛЮБОВЕН хороскоп за 9-13 декември

Овен Овните ще имат нужда да бъдат разбрани и да говорят, да споделят, да разсъждават. Хубавата новина, е че половинката ще подходи с разбиране...

Последно в Актуално