Годишен хороскоп 2014 г. - Дева

381846
Годишен хороскоп 2014 г. - Дева
Снимка: Thinkstock

Новата 2014 година започва с необходимостта от преоценка и промяна при Девите. Ще се чувствате притиснати, но това изобщо не е фатално, просто ще трябва да смените старите методи с нови, а вие сте способни на това. Какво по-хубаво начало на една нова година!?! За да не ви дойде като гръм от ясно небе, обърнете внимание на чувствата и желанията на брачния ви партньор. Децата също се променят и също имат нужда от друго отношение. Със сигурност всички реформи в семейните отношения, които ще ви се наложи да направите в първите дни на 2014 година са за добро. И понеже вие сте добри партньори и родители още към 12 януари ще усетите лекотата във всекидневието.  Необвързаните Деви ще имат наситени любовни преживявания с елемент на изненада.

В периода от 7 до 27 февруари се въздържайте от започване на нови неща или курсове на обучение; регистрация на фирма, откриване на магазин, салон и т.н.;  започване на нова работа; подписване на договори, важни документи; оформление на документи, справки, други документи; покупка или смяна на дом, преместване;    наемане или даване под наем на помещения; покупка или продажба на битова и друга техника; на автомобили; вземане и даване на заеми; тръгване на път по нови и непознати места; изпращане на важни писма, документи, пратки и т.н.; нови запознанства и изясняване на отношения.

Годишен хороскоп 2014 г. - Лъв

Едва ли има знак, който за започне годината както гордите Лъвове. Наситено, цветно, та чак шарено. През първите десет дни на януари н...

Март може да ви донесе промяна в професионалното поприще. При това промяната ще стане от веднъж, както идеята, така и работата по осъществяването й.  Много вероятно е ваш талант, който ви е бил просто хоби да получи възможността да се превърне във ваш основен източник на доходи.

Април ще донесе със себе си необходимостта от тотална промяна в почти всички жизнени сфери. Едно събитие ще повлече след себе си редица други. Вродената ви изрядност ще ви помогне да се справите с предизвикателствата и да се гордеете с постигнатото. Помнете, че трудностите ни се дават, за да се развиваме и продължаваме напред.

Последните дни на април и началото на май е добър период да уредите финансовите въпроси във ваша полза. Не се колебайте да се обърнете за помощ към ваш приятел или благодетел.

Май ще е един от най-приятните ви месеци през годината. Очакват ви дни на приятно общуване, нови контакти и почти никакви грижи.  Месецът ще е силен в в професионално отношение за тези представители на знака, които се занимават със журналистическа и издателска дейност.

Юни ще ви върне към нерешените въпроси, свързани с дома. Всичко започнато преди, но останало недовършено, сега ще приключите с лекота и дори по-добре отколкото сте си представяли.
От 7 юни до 2 юли избягвайте смяна на работата; подписване на договори, важни документи; оформление на документи, справки, други документи; покупка или смяна на дом, преместване;    наемане или даване под наем на помещения; покупка или продажба на битова и друга техника; на автомобили; вземане и даване на заеми; тръгване на път по нови и непознати места; изпращане на важни писма, документи, пратки и т.н.; нови запознанства и изясняване на отношения.

Годишен хороскоп 2014 г. - Рак

За представителите на знак Рак годината дори астрологично започва точно на 1- януари с новолуние в Козирог. Може да се почувствате по...

През юли звездите ви съветват да избягвате противоречия с членове на семейството. Стремете се да не влизате в спорове. Придържайки се към възпитанието си това няма да ви е особено трудно. Ще ви се наложи да си затворите очите за някои неща в дома, но в този момент това е по-добрата тактика за вас.

Август ще изиска финансова подготовка не само заради това, че е отпускарски сезон. В този период конкурентите ви ще се активизират без обаче вие да подозирате това. За да не ви изненадат приятно проиграйте всички варианти на не толкова благоприятно развитие на нещата в бизнеса, за да може да сте подготвени.  Не отхвърляйте нито един от възможните сценарии, които ви хрумнат, като не преставайте да работите упорито. Не подценявайте интуицията си.

През септември прекалената ви подозрителност може да отблъсне интимния ви партньор. Бъдете по-толерантни към децата си, ако нещо ви тревожи в поведението им, първо се запитайте каква може да е вашата роля в това. От финансова гледна точка месецът може да ви зарадва с неочакван приход. След средата на месеца ще трябва да положите усилия, за да може да работите ефективно в екипа, от който сте част. Не подценявайте уменията и важността на останалите.

От 4 до 25 октомври е третият ретрограден период на Меркурий, който ще ви накара да  обърнете поглед назад. Това е необходимо. Вие сте специалисти по детайлите, така че ще свършите много и полезна работа в своя полза.

През ноември лесно ще придвижите всякакъв вид документи, по-бързо отколкото би могло в друг период от годината. Ако имате братя и/или сестри  - очакват ви много моменти заедно, връзката и отношенията ви ще се задълбочат. Възможно е да  спечелите приятели в лицето на свои съседи. Не са изключени и романтични отношения с някой от тях.

Годишен хороскоп 2014 г. - Близнаци

Представителите на знака Близнаци започват изключително енергично Новата 2014 година. Звездите сякаш не искат да ви е скучно. Събитията...

Въпреки, че е последният месец от годината, декември ще ви поднесе нови идеи, с които ще се захванете без умора. В това начинание ще имате възможността да изразите личността си. Ще ви върви във всичко, свързано с чужбина ,както и с висшето образование.

Хороскопът е изготвен от Евгения Гигова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com