Годишен хороскоп 2014 г.- Овен

480186
Годишен хороскоп 2014 г.- Овен
Снимка: Деси Карчева

Новата 2014 г. започва с предизвикателства в професионалната сфера за представителите на знака Овен. Настъпва момент, в който много от вас ще трябва да обмислят смяна на попрището, в което си изкарват хляба. Ако сте прекарали прекалено много години на едно и също работно място, няма нищо страшно в тази промяна. Само трябва да бъдете уверени в себе си. Вгледайте се в себе си, желанията си и това, което вършите най-добре, дори до момента то да не е било основната ви работа. Звездите ви дават шанс за едно ново и по-добро развитие. Ще може да използвате досегашните си служебни връзки, особено тези, които сте изградили с представители на женския пол. Възможно е и събитие, възникнало в дома ви да ви подтикне към такава промяна.

Към края на януари на преден план ще излязат отношенията, както лични, така и служебни. Звездите ви съветват да не преставате да бъдете активни и непрекъснато да търсите контакт с тези, които са ви необходими за постигането на целите. Успех ще имат тези от вас, които умеят да представят смело идеите си и да говорят пред публика. Хората, занимаващи се с изкуство също ще имат своите добри моменти. Това, на което трябва да обърнете внимание е да не прекрачвате прага между настойчивостта и влизането в конфликт. Повече ще ви върви ако работите в екип, а не сами.

От март до края на май месец звездите ви препоръчват да намалите темпото. Заемете изчаквателна позиция и в никакъв случай не се опитвайте да форсирате събитията. Не се ядосвайте ако възникнат различни препятствия, не се подавайте на раздразнение. Освен това в тези два месеца избягвайте да пътувате. През този период най-много ще са ви необходими хладнокръвие, издръжливост и търпение. Също така не съдебни процеси и спорове, тъй като вероятността да загубите е голяма.

От началото на месец юни трябва да бъдете особено внимателни със здравето си. Обърнете внимание на бъбреците, особено ако имате проблеми с тях. Въздържайте се от конфликти на всяка цена. Рискувате на развалите отношенията си в семейството. В този период агресивността ви ще нарасне и има опасност сами да се въвлечете в конфликти. Особено внимателни бъдете в средата на месеца. Избягвайте големите стълпотворения от хора. Не влизайте в пререкания, особено на расова основа. Отложете промените в живота си през юни. Освен това се пазете от пожари и съблюдавайте всички правила за безопасност.

При решаването на проблемите си не разчитайте на чужди съвети, решението трябва да е само ваше. Пазете от рисковани финансови стъпки.

През този летен месец се опитайте да възстановите душевното си равновесие. Ако може отдалечете се от обществената суета, забравете за материалното. Периодът ще постави на изпитание здравината на брака ви.

От началото на юли ситуацията за вас ще се подобри значително. Ще имате възможност за решаването на много въпроси. Ще имате шанса да постигнете много в отношенията си с колегите, съседите, роднините и брачния партньор. Съдебните дела също ще се развиват във ваша полза. Бъдете инициативни, това ще се възприеме много положително. Периодът до средата на юли ще е подходящ за преговори и планиране на бъдещите ви действия в работата. Възможни са делови пътувания. Периодът е добър и за подписването на краткосрочни договори.

Успешно ще протекат и всички ремонтни дейности по дома. Ако до сега сте отлагали сега е моментът да започнете дихателни упражнения или подходящи за вас физически упражнения.

От последните дни на юли започва нов период за вас. Тогава ще може да проявите мъдростта, която сте постигнали през годините. В противен случай съществува опасност да се проявите като нападателен и агресивен човек. Избягвайте крайностите в мнението и отношението си към останалите, особено към брачния ви партньор. От края на юли до средата на септември сексуалните ви желания и потребности ще бъдат изключително силни и изострени.

От средата на месец септември нататък ще навлезете в период, в който на преден план ще бъде духовното ви развитие и ценности. Ще бъдете приятни събеседници и ще привлечете нови приятели и почитатели. Бъдете внимателни в сексуалните си желания, не се впускайте в случайни връзки, водени от страстта.

Късметлийският период за вас започва от последните дни на месец септември. Тогава очаквайте изненадващо щастливо стечение на обстоятелствата, което по никакъв начин не сте и подозирали, че може да се случи. Късметът ще е с вас в области, свързани с всичко, което касае чужбина, чужденци, висшето образование и юридическите въпроси. Щастието ще се усмихне на тези представители на знака, които не са сключили граждански брак. Родителите Овни ще имат запомнящи се моменти със своите деца. Използвайте периода до средата на октомври, за да въплътите в реалността своите мечти в тези сфери от живота. След 15 октомври и обвързаните Овни ще имат своите незабравими и щастливи мигове, които ще им донесат удовлетворение в семейството. Този безоблачен период ще продължи до първите дни на ноември.

От 8 ноември ще бъдете изпълнени с неизчерпаема сила и воля, която обаче трябва да насочите към положителни дела. До края на ноември се пазете от травми, свързани с главата, бъдете изключително внимателни при боравене с електроуреди.

Последните дни на ноември ще ви подарят дисциплина, организираност и решителност. Успехът ще достигне най-вече тези представители на знака, чиято дейност е свързана с техника. Очаквайте и положително развитие при въпросите, свързани с наследство и завещание. Ако през ноември възникне необходимост да уреждате наследствени дела, постарайте се да го направите до 10-то число на месеца.

Декември 2014 година ще дари Овните със спокойствие, не се очакват разтърсващи събития или промени. Съветът на звездите е да бъдете разумни относно финансовите въпроси, без обаче да бъдете прекалено пестеливи – просто спазвайте баланса. Не се увличайте от екстремни дейности и спортове. Оставете авантюристичното мислене за друг период.

Що се отнася до здравето ви, като цяло, не се очакват сериозни проблеми. За всеки случай бъдете грижливи към организма си. Опитайте се да минимизирате действието на стреса и напрежението. Избягвайте употребата на алкохол за разпускане,той само ще ви навреди, както физически, така и психически. Хранете се здравословно, тъй като се склонни да пренебрегвате плодовете и зеленчуците в менюто си. Не натоварвайте гръбначния стълб и кръста. За вас ще е добре да започнете да правите редовно физически упражнения.

Хороскопът е изготвен от Евгения Гигова

 

Какво вещае драконът?

Митологията може да описва дракона като огнедишащо чудовище, но няма нищо огнено в китайския астрологичен звяр, който ще влияе върху съ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Молитва преди изповед
Молитва преди изповед

Наближава краят на Великденските пости, а те задължително трябва да завършат с изповед за вярващите, които са ги спазвали.  Молитва преди...