Годишен хороскоп 2014 г. - Риби

294893
Годишен хороскоп 2014 г. - Риби
Снимка: Деси Карчева

В Новогодишната нощ затворете очи и си пожелайте всичко най-добро, което искате да ви се случи (като разбира се внимавате какво си пожелавате!).

Късметлиите на Зодиака, както често наричат Рибите, ще са в центъра на много събития и дори в някои моменти може да изпитат страх и несигурност, но съдбата ще е благосклонна към тях, като им помага да намерят верния път. Прислушвайте се към интуицията си, водени от доброто, но и от грижата към самите себе си и няма да сгрешите.

Годишен хороскоп 2014 г. - Водолей

Со кротце, и со благо- това трябва да е девизът ви през Новата 2014 година. Още в самата Новогодишна нощ се опитайте да бъдете умерен...

Звездите не ви обещават безоблачно щастие, но на кого ли го обещават. Всъщност съществува опасност сами да причините неприятностите, благодарение на отстъпчивостта си. Не се страхувайте да казвате „не“ и да вземате решения , но сами, без нито едни съветник, колкото и близък да ви е той.

Още в началото на годината ще ви се наложи да направите избор.Това може да бъде предложение за брак, финансово предложение или решение за раздяла или развод. Не позволявайте на никого да ви манипулира или да въздейства върху решението ви. Много скоро вие ще възненавидите този човек или дори себе си, че сте го послушали. Решението трябва да вземете сами, колкото и да ви плаши то. Но помнете, че правейки компромис ще усложните живота си още повече. Това, което ви е нужно е вяра в собствените ви възможности, а вие сте способни.

В началото на февруари ще ви просветне и ще почувствате прилив на енергия и увереност в себе си. Това не означава да се главозамаете, а да добиете нужния кураж, за подредите живота си, така както вие искате и в съответствие с вашите желания. Не пропускайте възможностите през този месец да уредите по-сложни въпроси, тъй като в този период ще бъдете по-организирани и целеустремени. Ще имате силите да довършвате нещата докрай, както и ще сте наясно какво точно искате

Март ще е чудесен за хората на изкуството, заетите с публична дейност и изследователите. През този месец се пазете от склонността си да преувеличавате. Няма да ви достига практичност, така че го имайте предвид и избягвайте сериозните сделки. Не си позволявайте да шмекерувате, тъй като в един по-късен момент това ще се обърне срещу вас. Възможно е да получите реванш за ваша мила постъпка от миналото. Ще се разгърнат и талантите ви.

През април ще срещнете доста препятствия, но те само ще нахъсат още повече към постигането на целта ви. От 8 до 15 април е възможно да имате разтърсващо любовно преживяване. Не е задължително да срещнете голямата си любов, но събитието ще е запомнящо се и прекрасно. В края на месеца за вас ще е добре да стъпите здраво на земята и да не си скубете косите, че нещата не са се развили точно по начина, по който сте искали. Дръжте се като възрастни и оценете по достойнство случилото се.

Годишен хороскоп 2014 г. - Водолей

Со кротце, и со благо- това трябва да е девизът ви през Новата 2014 година. Още в самата Новогодишна нощ се опитайте да бъдете умерен...

Май ще извади на преден план отговорността ви към други. Ще трябва да загърбите собствените си интереси. Това, обаче ще бъде оценено подобаващо. От 10 до 14 май избягвайте да решавате важни решения,особено ако са свързани с дома, тъй като ще сте по-разсеяни от обикновено. Проверявайте дали са затворени крановете на чешмите. Последните дни на май бъдете внимателни в общуването и писането. Може да попаднете в заблуждения, които да ви тласнат в погрешна посока. Не се хвърляйте със затворени очи в нова връзка.

През юни ще ви се иска всичко да е по-красиво и прекрасно, отколкото е и затова ще сте склонни сами да украсявате нещата от живота, но и тези, които искате да ви харесат. Избягвайте прекалените емоции и нереалистичните представи. Пазете се от интриги. Началото на месеца е подходящ за пътувания и пътешествия, както и за засилването на контактите с чужденци. От средата на месеца ще изпитате желание да насочите погледа си навътре в себе си. В това няма нищо лошо, но ще е добре да поглеждате и около вас.

Последните дни на юни до септември ще се открият нови възможности пред вас, които вие действително трябва да осъществите. Бъдете по-решителни и не пропускайте шанса си, заради срамежливост или неувереност. Ако не рискувате – рискувате два пъти. Победата ви е гарантирана, вие само трябва да се решите на нея, а когато стигнете върха, не се главозамайвайте. Възможно е да настъпи промяна във финансовото положение на брачния партньор, както и получаването на наследство или друг наследствен източник на доходи. Бъдете умерени в сексуалните си желания.

Началото на септември гледайте да си осигурите спокойствие, а защо не и почивка. Намалете активността си, свързана със желанията ви към близките. Бъдете внимателни при харченето на пари, рискувате сами да се поставите в неизгодна позиция. Не вярвайте на слухове и сплетни, и що се отнася до семейството ви решенията взимайте самостоятелно без да се влияете от ничие мнение. Ако имате проблеми у дома, най-добре не споделяйте това с никого, преди да сте решили как точно да действате. Ако ви се налага прием на лекарства бъдете внимателни при дозирането им.

Октомври ще ви даде възможност да си поемете въздух и да разпуснете. Последните дни от месеца ще дарят с късмет тези представители от знака, които практикуват свободни професии. Работещите в шоу-бизнеса и творческите професии ще се радват на добри доходи. Бъдете внимателни с алкохола и не го използвайте като антидепресант – не помага.

Ноември може да посветите на изглаждането на детайлите в работата си, за да бъдете на още по-високо ниво. Възможно е да се сблъскате с неразбиране или опити да бъдете дискредитирани. Не реагирайте емоционално, а спокойно.

Годишен хороскоп 2014 г. - Козирог

Много, много силно начало за представителите на знака Козирог обещава Новата 2014 година. Ще имате от всичко по много: и приятелите щ...

Декември ще възвърне ентусиазма ви в цялата му сила. Ще бъдете заобиколени от хора, които ви обичат и ви се възхищават. Очакват ви незабравими празници.

През годината бъдете изключително отговорни към здравето си. Започнете да правите редовно физически упражнения, по-често излизайте навън, за да се разхождате. Хранете се балансирано и не в движение.

Хороскопът е изготвен от Евгения Гигова

 

 

Годишен хороскоп 2014 г. - Стрелец

Стрелецът ще пренесе много от старата в Новата година и така трябва да бъде. Основни за вас остават въпросите, свързани с дома, семейст...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com