Годишен хороскоп за 2017 г. - Близнаци

66238
Годишен хороскоп за 2017 г. - Близнаци
Снимка: iStock/Guliver

Годината обещава да бъде интересна за представителите на знака Близнаци. Наваксайте развлечението по празниците, защото от първите дни на Новата година ви очакват много върхове за изкачване в служебната сфера. Предизвикателствата ще бъдат приятни за вас, така че няма да усетите особено натоварване. Не малка част от успеха ви ще се дължи на това, което сте направили преди време за другите. Доброто ще се върне към вас като бумеранг. До април ще имате време да направите и желаните от вас промени и в личния живот. Не се страхувайте да действате с размах, що се касае до предложения за брак или обсъждането на въпроса за нов член на семейството.

Самостоятелните представители на знака няма да се отърват от романтични преживявания. Интуицията ви ще ви помогне да изберете правилния човек. Някои от вас може да открият любовта в лицето на свой стар приятел.

4-те зодии, които ще имат ЗЛАТНА година

2020-та ще бъде златна за няколко зодии, те ще се радват на изключително успешна и ползотворна година. Трябва да знаете, че късметът ви...

Пролетта ще бъде време за рутинна работа и затвърждаване на постигнатото. Не бива да жалите сили и време ако искате да запазите положението си в работата, но от това може да пострада личния ви живот. Ще са ви необходими специални усилия, за да запазите баланса в живота си. Не забравяйте, че ключът към семейното щастие е избягването на споровете, способността да се извиняваш и компромисите.

Лятото ви ще бъде лежерно и всеки един месец ще бъде подходящ да планирате почивката си. Август ще ви подари нови хоризонти. Ще се превърнете в нов човек, с по-високи ценности. Отделете от времето и средствата си за благотворителност.

В началото на есента ще бъдете заредени с толкова много енергия, че ще ви се струва, че не съществува нещо, на което да не сте способни. Истината е, обаче, ще трябва да намалите темпото, за да пощадите организма си. Ако не може да намалите задълженията си, то поне не правете никакви компромиси относно начина си на живот. Ранното лягане, правилното хранене и редовното физическо натоварване ще ви помогнат да се справите с всичко, което сте си пожелали.

Началото на ноември е добре да не предприемате важни крачки в живота си, тъй като няма да сте наясно с истинската ситуация. Бъдетет по-скоро наблюдатели, отколкото инициатори на нещата. Направете един щателен анализ на последните месеци. В самия край на годината ви очаква сериозно осъзнаване на ваша особеност на характера, което ще промени живота ви кардинално.

Седмичен хороскоп за 26 декември - 1 януари

Овен През тази седмица може да си позволите да бъдете по-смели и екстравагантни. През празничните дни ще се откроявате сред тълпата. Т...

През 2017 година Меркурий ще бъде ретрограден четири пъти: до 8 януари, от 10 април до 3 май, от 13 август до 5 септември и от 3 до 23 декември. През това време не е добре да започвате нещо ново, да купувате различни носители на информация, а така също и транспортни средства.

Венера ще бъде ретроградна от 4 март до 15 април. Тогава е добро време да преразглеждане на отношенията с партньорите, а така също и за анализ на финансовото състояние. Това е неподходящо време за сключване на брак, козметични операции, инвестиране и купуване на ценни вещи и произведенията на изкуството.

Юпитер ще е ретрограден от 6 февруари до 9 юни. Тогава не трябва да се започва дейност, свързана с преследването на материални цели, но може да се завършат отдавна започнати дейности, най-вече областта на висшето образование, пътувания в чужбина и юридически дела.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как се е празнувала Цветница в миналото?

Топ 20 оригинални идеи за декорация на великденските яйца

В какво най-богатите 0,001% в света влагат парите си?

Знаете ли къде се намира остров Гренада

Какво да не правите на Цветница?

Колко на брой са Балеарските острови

Любов в облаците: Пилот предлага брак на стюардеса пред пътниците (ВИДЕО)

Черен чай или кафе - кое ще ви събуди по-добре

Каква е причината да обикаляме 3 пъти църквата на Великден?

Какво задължително се прави през Страстната седмица?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com