Годишен хороскоп за 2017 г. - Козирог

39754
Годишен хороскоп за 2017 г. - Козирог
Снимка: iStock/Guliver

Макар да е вашият месец януари няма да ви даде спокойствие. Предстоят ви доста битки, в които ще трябва да докажете уменията си. В личен план рискувате да подложите на риск отношенията си с любимия ви човек. Това не бива да ви отчайва, а само да ви насърчи да търсите нови начини за комуникация и справяне със ситуацията. Най-важната ви задача ще бъде да изчакате да отмине времето на напрежение, то няма да е вечно. Просто приемете, че сега това, което правите трябва да е за другите

Времето от средата на февруари до края на март ще имате възможността да отделите време за себе си. Това обаче ще изисква промяна от ваша страна. Ще има изненадващи обстоятелства, които ще работят изцяло във ваша полза. Каквито и ограничения да ви се налагат те ще бъдат само за вашето добро и усъвършенстване.

Годишен хороскоп за 2017 г. - Скорпион

Първият месец от новата година ще ви постави на изпитание. От вас ще се изисква хладнокръвие и решителност, за да се откажете от някои...

Април вероятно ще бъде доста сложен период за връзката ви. Наяве ще излязат тайни от миналото. Ако ги анализирате градивно връзката ви ще излезе само по-силна от тази ситуация. Средата на месеца ще бъде един от най-силните ви периоди за годината, в който не трябва да пропускате възможността да се борите за осъществяването на личните ви желания. Май е чудесен период за оформяне на документация, подписването на договори и сключването на сделки.

Юли и август ще подложат на изпит стабилността ви или по-скоро умението ви да сте здраво стъпили на земята. Тогава, повече от всякога ще трябва да сте хладнокръвни и да се придържате единствено към фактите. Вашите желания и фантазии ще трябва да останат на заден план засега.

Краят на годината няма да ви остави да скучаете. В началото на периода ви очакват сериозни изпитания в личния живот. Половинката ви ще иска доказателства за чувствата си и може би най-сетне ще трябва да се решите на по-сериозна стъпка. Ако си жадувате свободата, обаче – волята е само ваша. В други аспекти от живота на помощ често ще ви се притича обаянието. Само не злоупотребявайте прекалено. В един момент от вас ще се изиска да покажете други умения.

През 2017 година Меркурий ще бъде ретрограден четири пъти: до 8 януари, от 10 април до 3 май, от 13 август до 5 септември и от 3 до 23 декември. През това време не е добре да започвате нещо ново, да купувате различни носители на информация, а така също и транспортни средства.

Годишен хороскоп за 2017 г. - Дева

Девизът ви през тази година трябва да бъде: Бързай бавно! Преди да кажете или направите нещо проиграйте в главата си всички възможно ва...

Венера ще бъде ретроградна от 4 март до 15 април. Тогава е добро време да преразглеждане на отношенията с партньорите, а така също и за анализ на финансовото състояние. Това е неподходящо време за сключване на брак, козметични операции, инвестиране и купуване на ценни вещи и произведенията на изкуството.

Юпитер ще е ретрограден от 6 февруари до 9 юни. Тогава не трябва да се започва дейност, свързана с преследването на материални цели, но може да се завършат отдавна започнати дейности, най-вече областта на висшето образование, пътувания в чужбина и юридически дела.

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com