Годишен хороскоп за 2017 г. - Лъв

58638
Годишен хороскоп за 2017 г. - Лъв
Снимка: iStock/Guliver

Годината ще ви подари едно заслужено добро начало, изпълнено със спокойствие и увереност, като компенсация за тежките месеци от изминалата година. Началото на годината може да започнете със размах. Не се колебайте да започнете реализирането на всяка дейност, за чието бъдеще имате ясна представа, особено ако е свързана с ваши лични цели. Единственото, от което трябва да се въздържите е започването на съдебни спорове. Личното ви обаяние ще бъде толкова силно, че лесно ще печелите подръжници и съюзници. Използвайте тази сила, за да ускорите развитието на нещата. Очаква ви и сериозно повишаване на доходите ви.

През първите месеци на пролетта е добре да заложите на повишаването на квалификацията ви. Тези, които може да изберат кога да положат своите изпити е добре да заложите именно на този период. Всичко ще мине като по вода. Попълването на знанието или започването на изучаване на чужд език също е едно от нещата, които е добре да направите през март или април.

Периода юни – юли е добре вниманието ви да бъде повишено. За тогава не планирайте подписването на договори, тъй като ще бъдете много разсеяни и вероятността от грешки е голяма. Най-добре за тогава да планирате почивката си, за да се предпазите от грешки на работното място. Ще ви е нужно, обаче и повече търпение към половинката ви.

Докато през август всички почиват вие ще имате възможността да се изкачите по служебната стълбичка. Това няма да стане напълно безпрепятствено, но едва ли ще има някой, който ще може да ви спре. Опитайте се да взимате решенията си самостоятелно без да се подавате на увещанията на други хора.

Първите две седмици на септември бъдете много внимателни с алкохола и непознати лекарства или дозировката им. Тогава се въздържайте от взимането на решения, тъй като ситуацията няма да ви е ясна. Есента ще изисква от вас изключителна дисциплина. Възможно е да пропадне, предварително пътуване в чужбина.

Октомври е месец за изчистване на всичко ненужно, неработещо и старо, както в буквален, така и в преносен смисъл. Не задържайте токсичните отношения и не се противопоставяйте на промените. Последните два месеца от годината ще ви дадат увереност и спокойствие, на които ще може да се насладите изцяло.

4-те зодии, които ще превземат 2017 г.

Зодиите, които ще успеят с каквото и да се захванат, ще постигат целите си, мечтите си и за тях 2017 г. ще бъде една шеметна и невероят...

През 2017 година Меркурий ще бъде ретрограден четири пъти: до 8 януари, от 10 април до 3 май, от 13 август до 5 септември и от 3 до 23 декември. През това време не е добре да започвате нещо ново, да купувате различни носители на информация, а така също и транспортни средства.

Венера ще бъде ретроградна от 4 март до 15 април. Тогава е добро време да преразглеждане на отношенията с партньорите, а така също и за анализ на финансовото състояние. Това е неподходящо време за сключване на брак, козметични операции, инвестиране и купуване на ценни вещи и произведенията на изкуството.

Юпитер ще е ретрограден от 6 февруари до 9 юни. Тогава не трябва да се започва дейност, свързана с преследването на материални цели, но може да се завършат отдавна започнати дейности, най-вече областта на висшето образование, пътувания в чужбина и юридически дела.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Шампионът на кухнята: Домашно пържено кюфте, зверска рецепта за оправни домакини

Кафявите яйца ще изчезнат от магазините. Защо?

Стихотворение за 20 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 20 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 20 април 2024

Митове и истини: Прави ли ни кафето зависими?

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com