Годишен хороскоп за 2018 година - Водолей

54531
Годишен хороскоп за 2018 година - Водолей
Снимка: iStock/Guliver

Още от първите дни на Новата година направете така, че да се заемете с нова дейност, която ще ангажира изцяло вниманието ви. Имате нужда от нова цел и смяна на сферата на дейност, за да се почувствате по-живи.

Февруари ще ви предложи ексцентрична идея, която обаче, въпреки привлекателността, трябва да проучите много сериозно. Използвайте всички познати ви източници на информация, за да си набавите всички важни данни, преди да се включите в начинанието. Във всички случаи си оставете резервен вариант за действие.

Март и април са месеци, в които е добре да бъдете по-спестовни. Съвсем скоро на хоризонта ще се появи възможност, в която, за да участвате ще трябва да отделите известна сума.

През май на преден план ще излезе въпрос, свързан с недвижимо имущество или наследство. Пазете интереса си и не се подавайте на емоции.

Отпуската може да планирате за началото на лятото, макар че може да бъде прекъсната, заради това, че сте доста търсен специалист.

Юли е добър месец за вложения и преговори с бизнес партньори. В същото време може да ви повлече любовна авантюра, която да отнеме изцяло мислите, времето и силите ви.

Годишен хороскоп за 2018 година - Везни

Новата 2018 година ще постави някои обстоятелства за преодоляване пред вас. Но това ще ви даде сериозно предимство пред конкурентите ви...

Август ще е месец, в който е добре да си оставите повече време за почивка и равносметка. Някои от вас може да решат да се обвържат сериозно с човека, когото обичат.

Септември и октомври са месеци, в които ще ви върви в обучението. Не се колебайте да се запишете курс, който ще е от полза за развитието ви. Не си мислете, че сте преминали възрастта за това.

Ноември ще ви поднесе промяна в семейството. Въпреки бъркотията и нервите, свързани с нея, ще си дадете сметка, че сте доволни от нея. Последният месец на 2018 година ще ви дари с жадувано спокойствие, взаимност и разбирателство в семейството.

Ето кои планети ще са ретроградни през 2018 година:

Меркурий - периоди на ретроградност през 2018 година

Годишен хороскоп за 2018 година - Дева

Равносметката от изминалата година ще ви постави на кръстопът през Новата 2018. Ще бъдете разкъсвани между служебните ви задължения и ж...

от 23 март до 15 април;

от 26 юли до 18 август;

от 17 ноември до 6 декември

По законите на астрологията в тези периоди е добре да не планирате далечни пътувания, провеждането на сериозни преговори, закупуването на техника.

Венера - период на ретроградност през 2018 година

Годишен хороскоп за 2018 година - Лъв

Началото на годината ще бъде всичко друго, но не и скучно за вас. Ако имате планове за първите две седмици на периода бъдете готови за ...

От 6 до 16 ноември

В периода на ретроградност на Венера е добре да избягвате започването на спорове в семейството и изобщо всякакви ситуации, за които е ясно, че може да доведат до конфликт. Много добре премисляйте думите и действията си. Не започвайте любовна връзка през този период.

Марс - период на ретроградност през 2018 година

от 27 юни до 27 август

Този период повишава риска от изострянето на всякакъв вид конфликти, както между отделните хора, така и на ниво общество и държави.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как лесно да познаем чистия мед?

Урок по Лазаруване – какво прави всяка девойка на Лазаровден?

Защо не трябва да се глезите с безплатни бонбони на рецепцията?

Тези жени не могат да носят обувки с висок ток

Пътешествие за вкуса: 5 интернационални ресторанта в София

Как се казва столицата на Шри Ланка

Как се казва столицата на Пакистан

Как да избегнете сълзите, когато режете лук: 8 начина, които трябва да опитате

Защо шоколадът ни прави по-щастливи: 9 изненадващи факта за любимото лакомство

Можете ли да отслабнете по-бързо, като тренирате на празен стомах?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com