Големите гърди са като красивия автомобил – съблазън за околните и бреме за притежателя

58272
Снимки: Mirror

Това се отнася с пълна сила за бившия модел Хана Садовска, която се подлага на пластични операции за уголемяване на бюста и „скача“ от размер 32 C на 32 G.

Хана е на 33 години и въпросната операция се е състояла преди шест години, като идеята й е била по този начин да бъде желана за модел на повече ревюта.

90/60/90 не са мерките на красотата

Идеалът за красота винаги се е променял според времето, в което живеем. Днес той е сложен в толкова тесни рамки, че всичко извън тях се...

Тя обаче не е предвидила една много важна подробност – за толкова голям бюст няма подходящ сутиен. Така тя решава да създаде свой собствен сутиен за новата си „придобивка“.

Хана следва предприемачество и решава да стартира онлайн бизнес със спортни сутиени по собствен патент .

Намеренията на Хана са нейните сутиени да са в помощ на жени, които предприемат уголемяване на бюста си и ежедневието им е свързано с активна дейност и по-опасни професии като полицаи, пожарникари или членове на специални части.

„Любовта ми към спорта ме накара да започна да следвам, защото просто не можех да намеря удобен сутиен след операцията, а това ми даде и идеята да започна бизнес онлайн с още няколко мои колеги.

Италианска красавица: Обожавам смъртоносните какскади, когато не съм на подиума

Италианският модел Роберта Манчино явно е приела много буквално масовото желание на свои колежки за живот във „високото“ об...

В момента, в специалните части например, има страшно много жени, които са се подложили на подобен тип операции, а когато се намират в опасна ситуация или битка и нямат допълнителна защитна екипировка, то те са застрашени от разкъсвания или образуване дори на тромби. Заедно с други двама колеги от университета се надяваме, че до половин година ще стартираме продажбите“, споделя Хана.

Та е била инструктор по фитнес преди да започне работа като модел през 2007 година. Хана напуска модния подиум през миналата година.

„Спомням си, че през 2005 година си запитах какво искам от живота си. Пробвах работа като търговски представител, работих и в офис, но всичко това ме отегчаваше много. Така постепенно стигнах до решението за операцията с намереният да работя като промоционален модел. Миналата година обаче реших да се откажа от всичко това и да започна свой бизнес, а и все пак съм родител. Давам си сметка, че без помощта на университета сега нямаше да съм на прага да стартирам собствен бизнес“.

Доктор Рико: Най-секси гинекологът в света (снимки)

За повечето жени ходенето на гинеколог не е особено приятно изживяване. Някои дори избягват мъжете, които практикуват този занаят, от п...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com