H&M открива четвърти магазин в София

448426
H&M открива четвърти магазин в София

Шведската модна компания H&M открива четвърти магазин в столицата в 11 ч на 28 март. Разположен на площ от 2500 кв. м и включващ всички концепции, магазинът ще се намира в най-новия мол в София – Paradise Center, бул. "Черни връх" 100.

На 28 март H&M ще отпразнува откриването с карти-ваучер на стойност 20 лв. за първите сто фешънисти на опашката.

Ева Херцигова отново ще става майка

Чешкият топмодел Ева Херцигова е бременна с третото си дете от приятеля си Грегорио Марсиай. Новината бе потвърдена официално от предс...

„Развълнувани сме от откриването на осмия си магазин в страната, и то във вълнуваща локация като Paradise Center – първият лайфстайл мол. България е важен пазар за нас, тук хората имат афинитет към модата и ние се стремим да посрещнем и надхвърлим техните очаквания. С четвъртия H&M магазин в столицата следваме една от основните си цели винаги да доставяме качествена и устойчива мода на най-добри цени по-близо до клиентите си“, заяви Доминик Фантачино, Регионален Мениджър H&M за България.

H&M Paradise Center заема площ от 2 500 кв. м. и ще включва концепциите Ladies, Men, Kids, Youth, H&M Sport, Man Modern Classic, HM+, Accessories, Mama и Men Dressed, както и най-доброто от устойчивата линия H&M Conscious. Магазинът ще работи от понеделник до неделя от 10 до 22 ч.

Тази пролет H&M успешно съчетава тенденциите в колекциите си, изработени от устойчиви материи като органичен памук, рециклиран полиестер и Тенсел. Любителите на модата ще открият вълнуващи трендове на достъпни цени като бохемски стил, свежи пролетни визии и ключови монохромни модели.

Държите чантата с две ръце = срамежливост

Езикът на тялото е наука, която отваря много възможности. Сега експерти в областта установиха, че чантата на жените също говори за хара...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com