Холмс с най-хубавото тяло, Терон – с най-секси дупе

55917
Холмс с най-хубавото тяло, Терон – с най-секси дупе

Поредните холивудски класации този път са за красота. Забелязана дори и на рождения си ден във фитнеса, актрисата Кейти Холмс стана звездата с най-хубаво тяло за 2012 г., съобщи БГНЕС. На второ място е Кейти Пери. Звездата с най-хубави крака е Блейк Лайвли, следвана от модела Хайди Клум. Чарлийз Терон е с най-секси дупето, докато Гуен Стефани е собственичка на идеалния корем. Най-добрите ръце са тези на първата дама на САЩ Мишел Обама. На второ място е Ашли Грийн.

Актьорите Анджелина Джоли и Брад Пит бяха обявени за най-стилната двойка на годината. Ева Мендес и Райън Гослинг заемат втората позиция, а след тях са риалити звездата Ким Кардашиян и рапърът Кание Уест. Следващите най-стилни звезди са Мишел Уилямс и Джейсън Сигъл. Принц Уилям и съпругата му Кейт са на пето място, следвани от младоженците Джесика Бийл и Джъстин Тимбърлейк. Моделът Миранда Кер и Орландо Блум винаги изглеждат хармонично и на една вълна с модата, заради което заслужават седмото място в класацията. Джейда Пинкет Смит и Уил Смит никога не са се появявали пред обществото в неподходящи дрехи и са в топ 10 на най-стилните двойки.

Кейти Холмс дала 50 000 долара за подаръци на Сури

Не е тайна, че децата на холивудските звезди често са разглезени, тъй като са презадоволени във всяко отношение - най-вече с подаръци. ...

Редактор: Надежда Иванова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com