Хороскоп на слабите ти места

14744
Хороскоп на слабите ти места
Снимка: Stefan Keller / Pixabay

Доста неща зависят от зодията, включително и слабите места, и това от какво се обиждат жените. Ето кои са най-чувствителните места според зодиакалния знак.

ОВЕН – Жената Овен е силна и самоуверена, трудно ще я нараните, камо ли само с един ход. Но ако не успява да разбере какво мислите и искате от нея, това бавно ще я срине.

ТЕЛЕЦ – Телците се обиждат лесно. Не е необходимо да правите кой знае какво. Ако не им обръщате внимание, все едно не съществуват, това просто ще ги разплаче.

БЛИЗНАЦИ – Преструват се на силно докачливи, но нещата всъщност не стоят точно така. С упреци е най-лесно да ги уязвите. Например, кажете им, че се държат детински и са незрели...

Зодиите, които трябва да четат хороскопи по-често от другите

Хороскопите са верен на помощник на всеки. Но някои зодии трябва да ги четат по-често от останалите.  Овен Овните са изключителн...

РАК – Лесно е да нараниш душата на всеки Рак. Може да се разплаче дори от неправилната интонация. Понякога обаче таят обидата в себе си и може да не разберете винаги, когато сте я засегнали.

Родени самотници: кои зодии намират щастието далеч от хората

ЛЪВ – Лесно е да обидите Лъв. Ако й подарите недостатъчно луксозен подарък, това ще я разочарова много сериозно. Ако я унизите пред хора, тя никога няма да ви го прости.

ДЕВА – Девата също е доста чувствителна. Самолюбието й е направо болезнено. Но няма да можете да я уязвите само с думи. Язвителните думи, които тя знае, вероятно са доста повече от вашите. Много наранена ще бъде, ако можете нещата, които може и тя. Но ги правите по-бързо и по-добре.

ВЕЗНИ - Везните не приемат нищо много присърце. Вълнува се от красивото и доброто, другото пренебрегва. Все пак - ако се държите грубо с нея, независимо от времето и мястото, това лесно ще я разплаче.

Стрес, подкрепа на колеги, командировка: Kариерен хороскоп за всички знаци на зодиака за юли

Хороскоп за тези, които ще работят както обикновено през юли. Много се радваме на хората, които ще почиват цял месец, но не от сърце. ...

СКОРПИОН – Трудно е да забележите слабото място на жената Скорпион. Но такова има. Ако ѝ откажете нещо, това много ще я обиди.

СТРЕЛЕЦ - Жената Стрелец е самоиронична. Приемайте я винаги сериозно. Покажете ѝ, че смешките и вицовете й не са забавни и ще страда много. И дълго.

КОЗИРОГ - Слабото място на жената Козирог е изключително трудностъпно. Но ако искате да я разплачете, зарежете я. Въобще не й обяснявайте защо го правите. Но тя е истинско съкровище, така че вие ще загубите доста повече.

ВОДОЛЕЙ – Тя е доста готина и забавна и трябва да сте много безсърдечни, ако искате да я обиждате. Но ако настоявате – покажете й, че нейната компания ви е неприятна, а тя е неотзивчива и унила. Изобщо, ужасна е. Може направо да й го кажете. Никога няма да ви го прости.

РИБИ – Рибите са много силни. Но си имат слабо място, разбира се. Това е желанието им да могат всичко сами. Ако се месите във всичките им дела, сякаш не могат да се справят без ваша помощ, силно ще се разочароват от вас.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com