Хороскопът за 18 февруари

8673
Хороскопът за 18 февруари
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Много Овни днес ще се сблъскат с непредвидени обстоятелства. Те обаче ще са по-скоро плод на собствената ви психика, а не на реалните събития. Добре е да канализирате енергията си, като насочите усилия си към реновиране на дома и освежаване на работното място. Именно тази промяна ще ви вдъхнови и разтовари от натрупалата се рутина, която ви отегчава.

Телец

Днес партньорът ви може да прояви упоритост или егоизъм, който да ви обиди. Като лечение се развличайте, занимавайте се с ваши любими дейности. Използвайте промените, за да обновите уговорки с партньори. Контактите, които сега се създават спонтанно, с времето ще подхранват доходите ви.

Близнаци

Днес в офиса може да има проблеми. Не започвайте нищо ново, ако някъде е нужно да отстраните хаоса или да утвърдите позициите си. Намалете броя на задачите до минимум, повече внимание отделяйте на преговори с партньори. В личния живот ситуацията може да е леко дебалансирана, но с любов всичко се решава.

Рак

Сега не е моментът да се правите на интересни. Няма да постигнете нужния ефект, най-много да разочаровате, важен за вас човек. Искреността ви обаче ще бъде оценена, дори да разкриете свои страхове и слабости. В крайна сметка за това наричаме близките ни хора именно близки.

Лъв

Време е да се поспрете. Прекалено дълго време работите на усилен режим, а тялото ви дава своите сигнали за нужда от почивка. Психиката ви също има нужда от разтоварване. И без вас светът ще продължи да се върти, но колко по-хубаво би било това да се случи, като имате повече сили и хъс. Почивката е неотложна и задължителна.

Дева

Днес ще получите интересно предложение, но то ще ви дойде в повече – факт. Искате да сте перфектни на всяка цена, но имате лимити. Помислете добре какво ще пожертвате ако приемете. Личното време и общуването с любимите хора не може да бъде заместено от никоя печалба или слава. Така че – помислете добре и откажете с усмивка.

Везни

Много хубаво е на хубаво, когато идва след дълъг период на застой и проблеми. Не се чувствайте виновни заради щастието, което изпитвате. Напълно заслужено е. Ако чак толкова се притеснявате се заемете със своето хоби, за да изгоните бръмбарите от главата си. Естествено може да включите в заниманието си и любимия ви човек, но само ако му допада дейността. Всеки има право на свое мнение и малка неприкосновена територия.

Скорпион

Кой е щастливецът на Зодиака днес?

Овен Звездите днес ви подсказват, че задачите ще се решат с помощта на преговори или задълбочен анализ на фактите и даденостите. Пред...

Ако днес ви се обадят по телефона с молба за помощ не се втурвайте през глава. Понякога най-лошото, което може да направите за даден човек е да му решите проблема вместо него самия. Най-добре бъдете директни и кажете, че не може да поемете подобна отговорност. Често най-доброто лекарство е един лек „шамар“ под формата на отказ.

Стрелец

Днес ще усетите остра емоционалната неудовлетвореност, но избягвайте желанието да си кажете всичко, което мислите, на партньори. По-добре се ориентирайте върху общото дело, дайте енергийна храна на плановете си и вземете решение.

Козирог

Днес е възможно да получите не много приятна информация. Помнете обаче, че всяка новост може да бъде полезна, зависи как ще я използвате. Възможно е да се потопите в нечии чужди проблеми. Вие можете да успокоите, да вдъхновите друг човек и сега това е по-полезно, отколкото да засядате на собствените си неутешителни мисли. Възстановете полезните си навици и връзките, които ще допринасят за това.

Хороскоп за 13 и 14 февруари

Предстои ни вълнуващ уикенд, зареден с много положителни емоции и романтично настроение. Няма как да не останем безразлични към Деня на...

Водолей

Днес ви очаква един наситен с преживявания и събития ден. Влагайте максимум усилия, но не очаквайте прекалено много, поне не веднага. Емоциите ще ви пречат да мислите рационално и ще ви отвличат от първостепенните задачи. Възможни са грешки във финансовите въпроси, не си позволявайте да харчите пари за ненужни неща.

Риби

Днес някои случки и/или конфликти ще ви накарат да преосмислите някои от навиците ви и начинът ви на действие. Възможно е да усетите, че се изостря борбата за надмощие. Не си позволявайте да проявявате самонадеяност там, където чувствате напрежение. Не започвайте нищо ново.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com