Хороскопът за четвъртък

9339
Хороскопът за четвъртък
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През днешния ден не бъдете толкова претенциозни към останалите. Заемете със собственото ви усъвършенстване, винаги има още накъде. Ако сте решили да харчите пари нека да са в някоя книжарница или за предмет, свързан с изкуството. Душата също има нужда от храна.

Телец

Днес е ден, в който може да се погрижите за озеленяването в дома ви. Изхвърлете увехналите стайни растения и вземете нови. Ако нямате време да полагате нужните грижи за тях изберете по-устойчиви цветя. Но зелено вкъщи трябва да има.

Близнаци

Днес може да се опитате да стоплите отношенията с някого, за когото смятате, че вече не ви е враг. Не бъдете прекалено напористи обаче, може да създадете погрешно впечатление. Направете първата крачка, а от там оставете нещата в негови ръце.

Рак

Вижте личния ви хороскоп за днес

Овен Днес, вероятно ще бъдете много доверчиви и наивни, но това по никакъв начин няма да ви навреди. Най-много да се хванете на няко...

Днес е денят, в който трябва да наваксате с всички пропуснати филми до момента. Вижте програма още рано през деня и си направете план за вечерта. Със сигурност повече от два филма ще ви дойдат в повече, а и утре е ден.

Лъв

Днес не се подавайте на порива да купите всичко, което се изпречи пред очите ви, за да заглушите меланхолията. Вещите ще ви омръзнат още преди да сте се върнали у дома. Това, което ви е трябва е отрезвяващ разговор с най-прямата ви приятелка и ранно лягане. Алкохолът не влиза в програмата.

Дева

Хороскопът за вторник

Овен Ако днес имате желание да постигнете нещо, направете го сами. Много ще ви е трудно да намерите общ език с околните, което означ...

Днес ще сте самостоятелна единица. Никой няма да ви закача за нищо, но и няма да се интересува от вас. Не се засягайте, а се насладете на този момент свобода. Така ще може да обърнете повече внимание на себе си. Откога си мечтаехте точно за това!

Везни

Днес е денят на добрите изненади. При това полето на действие може да бъде доста широко. Ще сте късметлия или на любовния фронт или във финансово отношение. Не се лакомете и за двете!

Стрелец

Денят ви днес няма да е нищо особено и по тази причина може да се отнесете прекалено далеч в мечтите си. Толкова далече, че да ви е трудно да различите реалността от въображаемите ви представи. Предупредени сте, така че – стъпете здраво на земята.

Стрелец

Денят е подходящ за това да си разчистите сметките с някоя от вашите слабости. Бъдете безпощадни и се водете от мисълта, че го правите за себе си, както и че никой, освен вас, не ви желае доброто.

Козирог

Днешният ден е добре да се включите в някоя благотворителна дейност. Не се оправдавайте с липсата на време, често то е само липса на желание. Резултатът ще ви изненада.

Водолей

Днес ще се видите в пари и ще изпитате силно желание да похарчите по-голямата част от тях. Ако не сте наясно как точно да го направите, просто се посъветвайте с приятели. Колкото повече приятели – толкова повече идеи.

Риби

Днес е вашият ден! Ще може да прокарате много от идеите си. Няма нужда да влагата прекалено много ентусиазъм, това само ще намали ефекта на думите ви. Спокойствието говори за повече увереност.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com