ИКЕА подканва към творчество с каталога за 2013 г.

16685
ИКЕА подканва към творчество с каталога за 2013 г.

ИКЕА представи каталога за 2013 година, който се отличава с нова организация на съдържанието и възможност за интерактивно разглеждане чрез функцията за добавена реалност, достъпна през специално приложение за смартфони. Това обаче не е всичко. С новия си каталог мебелната компания не само подканва към промени в обзавеждането вкъщи, но и към повече творчество.


Индивидуалността е важен елемент, който може да се изрази с малко находчивост и личен принос. Това е и причината из страниците на каталога да се срещат много предложения за творчески интерпретации само с помощта на бои, ножица, лепило, игла, конец.

Белите абажури REGOLIT например лесно се оцветяват в различни краски и придобиват арт звучене. Скринът TARVA също позволява боядисване, като друг вариант е да се тапицира с плат. Всъщност според каталога на ИКЕА за 2013 текстилът може да се използва навсякъде вкъщи, дори на тавана. Подобно нестандартно решение не само освежава детската стая, но и поглъща шума от детските игри.

ИКЕА предлага още да изгоним представата си за скучна вечеря, като подготвим салфетки с изписани пожелания за всеки гост. Обикновеното на пръв поглед парче бял плат може да се превърне в покривка, ако е нарисувано с въображение и подходящи бои. Увиването с тънки ивици плат на краката на трапезната масата или на обикновените столчета със сигурност няма да ви струва много, но ще донесе повече настроение на вас и вашите гости. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com