Има начин да се предпазим от лоши поличби и проклятия

6619
Има начин да се предпазим от лоши поличби и проклятия
Снимка: БГНЕС

Всеки от нас поне веднъж в живота си се е сблъсквал със знаци, които не предвещават нищо добро. Възможно е да се защитите и да се предпазите от неприятности, ако знаете как да действате в подобни ситуации.

Има много предупредителни знаци, които предупреждават предварително за предстоящи проблеми. Експертите препоръчват да се запознаете с това как да се предпазите и да отмените ефекта от подобни прогнози. Вниманието към интуицията и правилните действия ще ви помогнат да станете неуязвими за проблемите.

Пеенето на петел в полунощ обещава на този, който го чуе, че шепа просо ще помогне да избегне сериозна болест. Прехвърляте го през прага с думите: „Не крещи, петле. Ще те нахраня, ще ям и ще мълча, махни неприятностите от мен, не пей нощем, пази мира ни.”

Поличби, предричащи предстоящи ключови промени в живота

Ако черна котка пресече пътя ви, тогава ви очакват неприятности. Ако е невъзможно да се заобиколи пътя, тогава след котката се хвърля монета с лявата ръка и се казва: „Черната котка бяга, дърпа негатива зад себе си, не го дава на никого - взема го със себе си. Плащам му с монета, не поемам проблеми върху себе си, ще премахна проблемите.”

Напуканите огледала също не предвещават нищо добро, но влиянието на такава лоша поличба може да бъде заобиколено. Хората се опитват да не гледат в огледалната повърхност или фрагментите. Напуканото огледало се поръсва със сол, след което се увива в тъмна кърпа и се изнася от къщата с думите: „ Не желая зло на никого, но отблъсквам негатива от себе си. Огледалото е служило, поело е неприятности. Ще го погреба, ще донеса ново и чисто в къщата. Огледалото се изхвърля от къщата.

Поличби: Знаци от Вселената, които показват щастие и късмет

Често птиците се удрят в предното стъкло на колата и такъв знак обещава проблеми на пътя. Ще избегнете действието на знаците, ако спрете и измиете стъклото и след това кажете: „Бях предупреден - получих знака. Не се прозявам, докато шофирам, не се оглеждам, почивам навреме, не познавам проблеми по пътя." След това се измивате с вода и продължавате пътя си, като спазвате всички предпазни мерки.

Понякога получаваме като подарък неща, които не е прието да подаряваме. Ако говорим за ножове или часовници, тогава преди да вземете подаръка, кажете: „Приемам подаръка от сърце, не очаквам мръсен номер, прогонвам неприятностите от прага, не не познавам проблемите.” Подаръкът не може да се използва веднага. Поръсва се със светена вода или със сол.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Трябва ли жената първа да пише съобщение на мъжа?

Как да различаваме любовта от привързаността: съвет на психолог

Как да скриете възрастта си с дрехи: 9 универсални съвета

4 знака, че Вселената иска да стоите далеч от някого, когото обичате

Тествайте себе си: 5 признака на здравословно самочувствие

За какво да говорим: 7 печеливши теми, които са идеални за разговор с всеки

До какви трайни увреждания води връзката с психопат?

Добавете тези 5 храни към менюто си и няма да се познаете в огледалото

Каква е разликата между таранка и каракуда?

Да си нямате работа с тях: Топ 4 на най-зли зодии

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com