Поличби: Знаци от Вселената, които показват щастие и късмет

38751
Поличби: Знаци от Вселената, които показват щастие и късмет
Снимка: iStock/Guliver

Всеки се стремят към щастието, но самата концепция е различна за всички хора. За някои то се крие в свободата, друг иска да е със семейството си, а за трети това е шанс да са добре финансово. Народните поличби за щастие, късмет и богатство са знаци от Вселената, които сочат към радостни промени. И да ги забележите е доста просто, просто трябва да сте внимателни.

Суеверия: Работещи знаци за щастие и късмет

Разхождайки се по улицата, обърнете внимание на котките. Ако сте видели оранжева, тогава бъдете сигурни, че това е знак от Вселената: щастието и късметът ви очакват скоро. И ако такава котка мине пред вас, очаквайте положителни промени.

Имайте предвид, че привързаните животни с този цвят са били изключително почитани сред нашите предци. Смятало се, че оранжевата котка е магнит за щастие, просперитет и успех.

Божата кравичка също е знак свише. Ако тя кацне на главата или ръката ви, тогава скоро ви очаква щастие.

Неочакваните разходки под топлия летен дъжд също обещават положителни промени. Но това работи само ако не сте знаели за валежите, предупреждават експерти.

Когато вали, не забравяйте след това да погледнете към небето. Ако видите двойна дъга, тогава ви очаква невиждан късмет. Ще имате късмет както никога досега и много скоро ще откриете желаното чувство на щастие.

Домакините в кухнята се опитват да бъдат внимателни. Особено когато се сипват някои ронливи продукти. Разсипването на сол е лоша поличба. Но със зърнените храни и захарта е точно обратното - случайно изпускане обещава приятни промени и радостни събития.

Нашите предци също са уважавали нумерологията. Те вярвали, че предвестниците на щастието са случайно видени идентични цифрови комбинации.

Да видите слепени плодове или зеленчуци е голям успех. Очакват ви приятни промени, късмет и всепоглъщащо щастие. Основното нещо е да не изхвърляте този дар на природата.

Обърнете внимание на случайните находки. Народните знаци не съветват да вземете нещо по пътя, особено на кръстопът, но старите ръждясали ключове, намерени на тревата, могат да се трансформират в амулет, който привлича щастие и късмет. Можете да ги вземете и да ги носите със себе си. Ако искате просперитет, трябва да имате талисман. Можете да защитите къщата от нещастия, като окачите ръждясал ключ на скрито място - това ще привлече щастие и ще отблъсне нещастието.

Народни поличби за богатство и просперитет

Рязкото начало на дъжд може да говори за късмет в работата. Ако тъкмо ще преговаряте или сключвате сделка и изведнъж небето се намръщи, не се притеснявайте - това е добър знак. Нещата ще се уредят, което ще се отрази благоприятно на дебелината на портфейла ви.

Чаят, случайно разлят на масата, обещава щастие и просперитет. Това е мощна следа от Вселената, говореща за предстоящо богатство.

Нашите предци са имали сериозен знак, показващ просперитет и успех. Това се гарантира от ярка пеперуда, която влиза в къщата. Лошото е, че днес мрежите против комари им пречат да влизат свободно в дома.

Да видите паяк: За какво предупреждава поличбата

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

6 неща, които не трябва да купувате, дори и да са на разпродажба

Пречи ли голямата разлика във възрастта във връзката?

Объркват всички: Най-трудните за разбиране зодии

Мит ли е влюбването от пръв поглед?

В коя европейска държава се намира Валония

Може ли да бъдете приятели с бившия си

4 начина да накарате мъжа Скорпион да бъде обсебен от вас

Ползите и вредите от газираната вода - можете ли да я пиете всеки ден

Желязната лейди: 4 начина да спечелите сърцето на жената Скорпион

Как да балансирате между връзката с партньора и приятелите си

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com