Импулсивни дами: Жените от кои зодии не сдържат емоциите си?

10392
Импулсивни дами: Жените от кои зодии не сдържат емоциите си?
Снимка: iStock/Guliver

Много е трудно да се общува с импулсивни хора, а когато това са дами, ситуацията става особено сложна. Когато се справяте с дамите от тези три зодии, трябва да сте подготвени за всеки сценарий.

Силни сцени на ревност, истерии, театрални жестове, картинни сълзи, дори припадъци - всичко това е приятно да се види на екрана във филмите, но рядко доставя удоволствие, когато се случва край вас. Някои дами обаче имат толкова буен характер, че често сюрпризиратблизките си с подобни трикове, а понякога дори ги прилагат и на случайни познати. Астролозите са сигурни, че представителите на тези три знака на зодиака по-често от останалите "молят" за нещо околните.

Как зодиите от Овен до Дева се ядосват?

В тази статия ще си говорим за гнева на зодиите и по-точно как различните зодии от Овен до Дева се ядосват.  Овен: Бурен гняв Ак...

Лъв

Жените, родени под знака на Лъва обичат открито да показват своите емоции: ако са щастливи, тогава с пълна сила се смеят на глас, но и се сърдят от цялото си сърце. Те не са свикнали да се сдържат, затова е по-добре да не попадат в гореща ситуация. По принцип, те са в състояние да смажат гнева или друга негативна емоция в себе си, но правят това само когато имат нужда от това. Все пак трябва да има някой воновен и наказан за нещо, което си е наумила дамата Лъв.

Близнаци

Младите дами от този знак могат да обидят някого съвсем случайно. Те казват това, което им дойде на ума, без да се мислят за последствията. В тях съжителстват цяла банда подличностности и следователно проявата на чувства им може да бъде много противоречива. Събеседник, коойто не е наясно с нравите на тези дами, може дори да бъде шокиран! Освен това, Близнаците умишлено не искат да се отказват от преживяването на емоции, поради което често нарушават правилата и забраните.

Шест начина да се справим с гнева си

Много хора се ядосват и не знаят как да контролират гнева си. В тази статия ще ви покажем шест начина, чрез които да се овладеете: ...

Овен

За Овена самоконтролът е явна  проява на страх. Прекомерното ограничаване им пречи да постигнат целта си. Затова те често съзнателно се стремят да разбият стереотипите и да дадат воля на емоциите. По природа жените от този знак са лидери. Никои ограничения няма да им пречат, но не си струва да ограничавате твърде много тяхната индивидуалност.

Импулсивността е запазена марка на дамите и това им създава доста затруднения в общуването. Това важи особено силно за зиброените по-горе зодиакални знаци.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 5 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 5 май /валутен калкулатор/

Пожелания за Великден 2024 - ето кой има имен ден

Какво трябва да се яде първо на Великден и в колко часа се разговява

Как се е празнувал Гергьовден в миналото?

Защо 6-ти май е ден на Българската армия?

Да бягаш маратон и да дегустираш 25 вида вино? Абсолютно е възможно (ВИДЕО)

Какво се прави на Гергьовден за късмет през цялата година?

Болят ли ви ставите? Тези храни или напитки може да са виновни затова.

От кои храни да се откажем, за да имаме хубава кожа?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com