Изборът и начинът на носене на часовника влияе на късмета

8002
Изборът и начинът на носене на часовника влияе на късмета
Снимка: iStock

Както знаете, всеки часовник има мощна енергия. Експертите решиха да споделят своите мнения и наблюдения за това кои часовници носят повече късмет и как да ги носите правилно, за да привлечете доброто.

Правила за избор на часовник

Много е хубаво, когато наследиш часовник от роднина. Те абсорбират силата на енергията на вашия любим човек, след което тази енергия захранва вашето биополе и носи късмет, предпазва ви от проблеми. Ако вземете часовника от човек, с когото не сте били в най-добри отношения, тогава е по-добре да не носите такъв часовник.

Когато си купувате нов часовник, важно е да изберете правилната форма на циферблата. Най-много късмет ще ви донесе кръгъл часовник. Овалните също са добри, но са по-подходящи за креативни хора. Часовниците с правилен шестоъгълен циферблат имат невероятно мощна енергия. Можете също така да дадете предпочитание на квадратната форма, защото тя хармонизира човешкото съзнание и укрепва самочувствието.

Що се отнася до материала, от който е направен часовникът, важно е да изхождате от целите, които преследвате.

Златните часовници са добри за хора, които са фокусирани върху финансовата сфера на живота.

7 вещи, които носят лош КЪСМЕТ

Платинените часовници са по-подходящи за креативни хора или за тези, които искат да получат универсален талисман за всички поводи.

Часовниците от титан и стомана са чудесни за тези, които са загрижени за здравето и енергията си. Те действат благоприятно върху благосъстоянието на човек.

Керамичните часовници са отличен избор за хора, които често попадат във враждебна среда, тъй като керамиката действа като талисман, тъй като се свързва със силата на елементите на Земята.

Как да носите часовник, за да привлечете късмет?

Ако търсите късмет във финансовия сектор, както и да спечелите сила на ума, за да преодолеете възможните препятствия по пътя, тогава не се колебайте да сложите часовника на дясната ръка. Така ще е по-лесно да вземате решения и да пестите сили, за да продължите напред.

Препоръчително е да носите часовник на лявата ръка в периоди на любовна активност, както и в онези моменти, когато трябва да преодолеете вътрешния дисонанс. Също така е полезно да носите часовник на лявата ръка в случаите, когато трябва да изчистите ума си от лоши мисли и да спрете да живеете в миналото.

Какво носи лош късмет у дома?

Запомнете също няколко важни вярвания за часовниците :

• Не се притеснявайте, ако часовникът ви се загуби. Това само показва предстоящите промени в живота и няма нищо общо с приближаването на черна ивица.

• Пазете се от проблеми, когато часовникът се повреди. Ако внезапно часовникът ви се повреди, поправете го възможно най-скоро и следете всичко, което се случва около вас. Най-вероятно скоро трябва да се случи нещо важно.

• Лош късмет е и счупването на часовника. Когато човек счупи часовника, значи идват проблеми и нещастия. Да ги заобикаля. Трябва или да поправите часовника, или да съберете всички части от счупения часовник и да ги заровите далече от населеното място.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Великден 2024 - какво НЕ трябва да се прави

Поздравления за Великден 2024

Най-мощната молитва за Великден, която пази от всяко зло

Стихотворение за Великден

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 5 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 5 май /валутен калкулатор/

Пожелания за Великден 2024 - ето кой има имен ден

Какво трябва да се яде първо на Великден и в колко часа се разговява

Как се е празнувал Гергьовден в миналото?

Защо 6-ти май е ден на Българската армия?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com