ИЗНЕВЯРА в живота на тези 4 зодии до края на лято 2021 г.

24287
ИЗНЕВЯРА в живота на тези 4 зодии до края на лято 2021 г.
Снимка: iDiva

Това лято ще промени живота и любовта на много зодии, а главният виновник за това ще е изневярата – дали ще им изневерят или самите те ще залитнат, време е да разберете какво очаква тези 4 зодии до края на лятото!

ТЕЛЕЦ: Телците винаги са били върли противници на изневярата. Никога не са разбирали хората, които си позволяват да наранят най-близките и обичани личности в живота им. Въпреки това обаче лятото ще им докаже, че колкото и да си мислят, че на тях няма да се случи, всичко е възможно. Затова Телците трябва да се научат никога да не си мислят, че са недосегаеми, много различни и никога не биха наранили някого. През август ще срещнат човек, заради който няма да могат да спят, да ядат и изобщо той ще завладее изцяло мислите им! Колкото и да се опитват да го забравят, накрая просто ще се отдадат на изкушението и ще прекарат няколко незабравими нощи, изпълнени с неземна страст, адреналин и какво ли още не. За съжаление това ще накара съвестта им да се събуди и да не ги оставя намира след това. Какво ли ще се случи... Телците трябва разумно да помислят дали да признаят или да замълчат.  

Най-добрата закуска според зодията

Всички знаем, че по безброй причини, закуската е първото и най-важно хранене за деня. Съставките в нея пък ни дават необходимата енерги...

РАК: Раците не са от най-ревнивите зодии – има къде, къде по-сложни случаи, които не оставят намира половинките си, постоянно им ровят в телефоните и изпитват ревност от всичко живо. В случая обаче Раците са далеч по-спокойни и доверчиви. В случая това обаче ще им изиграе лоша шега, защото под носа им ще се случи нещо, което ще ги нарани силно. Човекът до тях ще си играе с чувствата им цяло лято и ще има някой, с който ще прекарва много от нощите си. Това, което Раците трябва да направят, въпреки че не е привично за тях, е просто няколко пъти да прегледат телефона на човека до тях, който изобщо няма да е заличил следите си и Раците много бързо ще разберат с кого е измяната.  

СТРЕЛЕЦ: Стрелците са от хората, които винаги са се страхували половинката им да не им изневери в даден момент. Това е един от най-големите им страхове и не си представят какво би било, ако това нещо се случи. За съжаление лятото ще им поднесе точно това разочарование, но хубавото е, че ще знаят с какъв човек си имат работа и ще го изхвърлят от живота си завинаги. Изневярата ще е еднократна, на бизнес пътуване или излизане с приятели. Партньорът им ще си признае след известно време, но Стрелците сами ще усетят промяна в човека до себе си, известна доза гузност и знаци, които ще им подскажат, че нещо не е наред. Раздялата ще стане за часове, а този човек няма да има очи повече да потърси Стрелците... и с право!  

РИБИ: Рибите винаги са смятали, че ако в живота им се появи изневяра, то тя ще е от човека до тях, но те никога не биха го направили. Е... това лято ще им докаже противното! Просто когато си в неподходяща връзка, изневярата вече не изглежда толкова немислима. Рибите не си представят да остареят с този човек, с който в момента имат връзка. Нещата не вървят съвсем гладко, липсват много работи, за да се каже, че връзката ще е за цял живот или пък, че Рибите са намерили сродната си душа. Те ще си позволят да изневерят и донякъде ще го направят с близък приятел на партньора си, за да са сигурни, че след като той разбере, ще приключат отношенията си на мига. Тази изневяра наистина ще има за цел да сложи край на връзката им, защото Рибите все не намират смелост да го направят.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Възглавница за качествен сън: Полезни съвети

Високо напрежение: Това са 4-те най-опасни зодии

Чай каркаде - топъл или студен се пие

Параноици: Зодиите, които винаги мислят, че партньорът им изневерява

Мразят самотата: Тези зодии винаги са във връзка

5 безполезни продукта, за които редовно харчим много пари

7 съвета за избор на цветове за стените вкъщи

Невероятни: Това е жената с най-красивите очи в света (СНИМКИ)

Причини защо да не гладите спалното си бельо

Съберете цифрите си на раждане и надникнете в бъдещето

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com