Изумително е какво говорят чертите на лицето за характера на човека

13126
Изумително е какво говорят чертите на лицето за характера на човека
Снимка: iStock/Guliver

Въпреки факта, че физиономиката не е призната от официалната наука, тя не може да бъде отречена. Отчасти всеки от нас, когато се вгледа в другия, може в една или друга степен да каже кой е този човек в живота.

Как да разберем характера на човек по външния му вид?

Ако погледнете в детайли, можете да видите, че лицето на всеки човек ни изпраща много сигнали, чрез които ние четем определена информация.

Например, според физиономиката, тънките устни често се срещат при злите хора. Можете да изведете корелации, че при тях наистина присъства агресия. Не всичко обаче е толкова категорично. Например, понякога социопатите имат същите черти, които констатираме у нобеловите лауреати, споделя nur.kz.

Следователно, основното във физиономията се явява предаването на основните емоции и чувства, преживявания, мисли и впечатления на човек чрез лицето. Ако човек е обзет от една и съща мисъл, ако едни и същи чувства го задушават в продължение на много години, това ще се отрази на лицето му до 30-та или 40-та година.

Човек получава лицето, което заслужава. Защото са отпечатани емоции и чувства, които бушуват в него. Нищо чудно, че казват, че очите са прозорец към душата. Информацията за тях също се чете много добре.

Руският психолог Вероника Степанова провежда редица изследвания и споделя своите наблюдения по отношение на физиономиката. Според експерта, когато водещото чувство на човек е безкрайна изгаряща обида, ъгълчетата на устните и очите му ще бъдат насочени надолу, като тези на Пиеро.

4 знака, които показват, че сте силно интелигентни

Интелигентните хора се различават не по това колко знания имат, а по това как разсъждават и как се справят с живота. Има някои знаци, к...

Ако човек има водещи чувства като агресия и гняв, то в напреднала възраст такива хора, като правило, имат набръчкан неприятен нос, отразяващ чувствата им на неприязън към този свят, към хората.

С течение на времето всяко лице отразява вътрешното състояние, синхронизира се с душата. Затова е по-добре да погледнем какво точно е отпечатано на лицето на човек.

Важно е да разгледаме всички тези нюанси като цяло. Тъй като нашите лица носят най-малките сигнали, например, можете да разберете много от зъбите и кожата.

Например хората с наднормено тегло често имат изгнили и грозни зъби, тъй като имат безгрижно отношение към себе си, телата си и пространството около тях. Едното води до другото и показва цялата картина.

Бял, ягодов цвят на кожата означава, че човек не излиза редовно, не е активен, няма приятели, не се разхожда. Това предполага, че може би той има психични разстройства, социална фобия или нещо друго.

Избери си един предмет и виж какъв характер имаш

Погледни внимателно картинката и избери елемента от нея, който те привлича най-много. С този кратък тест ще видиш какъв човек си и какъ...

Цветът на косата, формата на подстригването също имат значение: дали човек се опитва да покрие лицето си с бретон или, напротив, открива го и се показва на света.

Често жените имат асиметрични вежди и това ги характеризира като не особено адекватна личност. Силно повдигнатите вежди често се срещат при истерични хора. Несиметрично татуираните вежди също могат да сигнализират за аномалии.

Каменното лице, като маска, често се случва при тези хора, които постоянно седят на компютъра, например, любител на компютърните игри. Лицето им е неподвижно, погледът е фиксиран и само устата се движи.

Разбира се, много хора днес използват инжекции за красота, брекети и става по-трудно да се разбират хората. Защото лицата стават все по-подобни на маски.

Следователно по отношение на физиономията е важно да използвате и интуицията си. Нашият вътрешен глас винаги подсказва какъв човек стои пред нас, важно е само да се научим винаги да го слушаме и да мислим.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

8 вредни комбинации от храни, които ядем ежедневно

Как се пише: известна или извесна?

Защо бабите закачат дафинов лист над леглото

Как да пречистите дома си от негативна енергия със сол

Знаете ли каква информация носи всяка цифра от ЕГН-то

Учени: Срещите с приятели ни предпазват от внезапна смърт

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com