Ядките, които обичате, издават чертите на характера ви

18707
Ядките, които обичате, издават чертите на характера ви
Снимка: iStock/Guliver

Ядките са сред задължителните и полезни храни, които трябва да включваме в ежедневното си меню. Те ни снабдяват с редица полезни хранителни вещества, витамини и минерали, необходими за правилното функциониране на организма ни. Знаете ли обаче, че храната може да издаде много за характера ни? В това число спадат и любимите ни ядки, а какво могат да разкрият те за личността ни, прочетете в следващите редове.

Орехи

Фъстъците всъщност НЕ са ядки

Може би вече сте чували, че фъстъците не са ядки. Те всъщност са бобови растения и са членове на семейството на граха. Но знаете ли, че...

Ако орехите са сред любимите ви ядки, това ви характеризира като стабилен, сериозен и отговорен човек, който избягва да се витае в облаците. Традиционалисти сте, семейството за вас е на първо място, спазвате обичаите и йерархията в семейството, имате изградени ценности, които не предавате и възпитанието за вас е много важно. В професионален план сте отговорни и изпълнителни личности, предани и мотивирани, справяте се отлично с всяка възложена задача. Имате принципи, не лъжете и не създавате интриги – това е видимо за всички и затова много хора ви се доверяват. Стремите се към осъществяването на мечтите ви.

Кашу

Кашуто е вкусна и предпочитана от много ядка, която е и изключително полезна за здравето ни. То спада към едни от най-скъпите ядки и ако е сред любимите ви, определено държите на качеството. Не давате втори шансове, не правите компромиси и се стараете да не допускате грешки в който и да е аспект от живота – премисляте добре ситуацията преди да действате. Потайни и непредсказуеми сте, обичате приключенията и се впускате в тях без да му мислите. Любознателни сте, влекат ви интересните и екстремни неща, които са непознати за вас – искате да изпробвате всичко, което би ви донесло адреналин и силни емоции.

Фъстъци

Как е по-полезно да консумираме ядките – печени или сурови

Запитвали ли сте се защо ядките са толкова полезни за нашия организъм?  Може би не знаете, но в тях се съдържат голяма част от вит...

Фъстъците са едни от най-разпространените, бюджетни и вкусни ядки. Ако са сред любимците ви, те също могат да подскажат за някои характеристики на личността ви. Такива са например скромността ви и страхът от рискове. Вие сте срамежливи и затворени личности, които са доволни от това, което имат в живота и нямат големи амбиции относно съществуването си. Лоялни сте и спазвате обещанията си, затова много хора ви поверяват тайните си. Обикновено лесно се харесвате на околните, всички ви ценят и уважават. Страхът от непознатото, от риска обаче бихме отбелязали като негативна черта. Падате си една идея по-консервативни и предпочитате да залагате на сигурно, вместо веднъж да рискувате. От друга страна пък, това е положителна черта, когато имате за изпълнение важни цели и задачи – по този начин избягвате евентуален провал. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com