Як тунинг на автомобилното изложение

59903
Як тунинг на автомобилното изложение
Отидохме да видим програмата за Тунинг шоу 2013, но не щеш ли, обектива ни стана свидетел на тази хирургична тунинг намеса.

Тунинг шоуто миналата година за пръв път се проведе именно тук, в залите на „Интер Експо Център“, и бе своеобразен заместител на автомобилното изложение, което стартира днес (тъй като софийският автомобилен салон се провежда през година). На щанда на tuning.bg има програма за тазгодишното издание на тунинг шоуто, която отидохме да видим. Със сигурност ще е интересно като миналата година, но така и не стигнахме до подробности за място, дата и програма.

 

Райна в нова гореща фотосесия

Фолк певицата Райна напоследък показва все по-разкрепостено мислене и поведение. Според нейни близки, причината за това е раздялата й с...

Заради снимките, които виждате. Аз започнах да се почесвам леко зад учише, правейки се, че разбирам какво се случва, а Христо започна да чеша спусъка на фотоапарата. Попитах организатора на фотосесията може ли да снимаме: „Може“. Отговорът на модела: „Естествено“. И ние поснимахме, но ни стана неудобно и си тръгнахме.

 

Иначе фотосесията се снимаше като част от ракламна кампания на PREMIUM RALLY. Нещо подобно организираха братя Диневи три поредни години под името „Суперкар рали Влас“. Подобна идея има и PREMIUM RALLY. То ще се проведе в средата на юли – от 14 до 18 юли. Ще мине през 8 от най-големите ни градове и с тематични партита в най-актуалните заведения. Това е роден аналог на Gumball 3000, естествено в БГ мащаби.

 

Откриха 21-я Автомобилен салон София 2013

Заместник-кметът по транспорта г-н Любомир Христов, председателят на ААП г-н Стоят Желев и г-н Ивайло Иванов, управител на „Булга...

Подгряването и промоцията на ралите вече започна, като тя се състои в тематични партита в някои от най-елитните столични клубове. Първата бе в BeSo, а след това и в CANDY Club.

Ще ви държим в течение за предстоящото рали.

 

Фотография: Христо Петров

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com