Яке за пътешествия събра над 9 млн. долара

5878
Яке за пътешествия събра над 9 млн. долара

Яке, снабдено с необходимите за пътешествие приспособления, стана хит в сайта Kickstarter. За няколко дни се събрали повече от девет милиона долара за производството му.

Американската компания BauBax буквално взривила сайта Kickstarter, на който всички желаещи могат да изпращат пари за създаването на нов интересен проект. Компанията е представила якето за пътешествия Travel Jacket и разчитала да събере 20 000 долара, но в резултат получила милиони.

Невероятни дестинации за следващото Ви пътешествие (снимки)

Вили Бейтс и Цветослава Костова от екипажа на Wizz Air, препоръчват следните дестинации за Вашето следващо пътуване Рим Изживяванет...

За няколко дни якето било подкрепено от милиони хора. За създаването на тази функционална и удобна не само за далечни пътешествия и походи, но и за всекидневния живот дреха са събрани повече от девет милиона долара. Сумата впрочем продължава да расте.

Якето Travel Jacket е предназначено за тези, които не обичат чанти и предпочитат да пътешестват без багаж. То е снабдено с вградена надувна възглавница и специална качулка, изпълняваща ролята на маска за сън, а също и с ръкавици. Многобройни джобове са предназначени за съхранение на слънчеви очила, слушалки, химикалки, смартфони, таблети, документи и напитки.

Има женски и мъжки якета в различни цветове и различно изпълнение, като поръчката може да се направи сега, а якето да се получи през ноември.

Пътешествие в Пещера Постойна с първата пещерна жп система в света

Едно от най-красивите и интересни места, които можете да посетите в словения е Пещера Постойна, известна и като Постойнска яма. Тя се н...

 

Advertisement

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com