Жената Близнаци - една жена с много лица

32699
Жената Близнаци - една жена с много лица
Снимка: iStock/Guliver

Жената Близнаци е жена с много личности. Тя събира в себе си две или повече жени и за някои това може би е прекалено. Но тя просто си е такава и няма намерение да се извинява за това. Тя е смесица от интригуващи личности и е нужна много сила, за да се разберете с нея. В една минута тя може да бъде раздразнена и съркастична, а в следващата – крайно спокойна и нежна.

Жената Близнаци може да се превърне от Мадам Джекил към г-жа Хайд за секунди, дива и непредсказуема, но не по-малко завладяваща. Една жена от Близнаци е изключително умна и има способността да обсъжда всяка сериозна тема, която се появи пред нея - политика, религия, пътуване. Секунда по-късно, също толкова лесно да преминете към разговор за най-новата знаменитост и клюки за живота и. Ето какво още трябва да знаете за нея:

Жената Телец е сладка, ако не я ядосваш

Жената Телец е нежна и грижовна. Понякога има мнение, което е почти невъзможно да се промени, но то е част от характера й. Тя е разум...

Жената Близнаци и любовта

Жената Близнаци е много романтична и ако има някакви съмнения, че това не е правилният мъж за нея, тя ще продължи да търси. Винаги жизнерадостна, тя сменя партньорите си доста по-често от останалите жени в зодиака в търсене на съвършенство. Това обаче не означава, че тя е фатална жена- просто малка част от мъжете се доближават до стандартите на жената Близнаци, а тя няма желание да прави компромис с всичко. След като срещне своята идеална половинка, обаче, жената Близнаци ще разцъфне като цвете и ще му покаже всичките си страни, ще му покаже какъв късметлия е.

Жената Близнаци и кариерата

Със своите ефективни комуникативни умения, увереност и логически ум жената Близнаци може да открие своето поприще на високи позиции в областта на продажбите, правото, журналистиката, преподаването или медийте. Радвайки се на светлината на прожекторите и способността и лесно да премине от целуване на бебета до дискусии на сериозни теми, тя може да стане отличен политик.

Мъжът Телец e силен и упорит

Телецът е земен знак и мъжът Телец обича всичко физическо и материално. Той предпочита да е заобиколен от комфорт и лукс - изискана хр...

Жената Близнаци и здравето

Жената Близнаци е известна с това, че запазва младежкия си вид много по-дълго от другите. Причината за това е тяхното отношение и начин на мислене. Близнаците могат лесно да успокоят мислите си и да елиминират натрупан стрес, което им помага да изглеждат спокойни и по-млади. Зодия Близнаци управлява ръцете, но вътрешно тя регулира дишането и това е голям плюс за представителите на тази зодия.

Жената Близнаци, една жена с много лица, които е истинско удоволствие да откриваш.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо жените получават синини по краката без причина?

Опасни растения за котките, които се намират във всяка цветна леха

5 начина, по които социалните мрежи убиват любовния ви живот

Кои са късните пролетни цветя?

Зодии, които ще се издигнат като феникс от пепелта до 25 април

Искате промяна в живота си? 4 древни японки правила за щастие

7 забранени неща в гардероба, които ще ви натоварят с 50 кг повече

Изхвърлете тези 6 неща спешно, за да не донесат бедност и проблеми в живота

Жените от тези зодии са магнит за богати мъже

Кои билки помагат за ускоряване на метаболизма?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com