Жените, родени на тези дати, трудно ще намерят щастие в любовта

10624
Жените, родени на тези дати, трудно ще намерят щастие в любовта
Снимка: iStock

Моментът, в който сме се родили, има огромно влияние върху живота ни. Денят, месецът и годината са уникален код от който зависи съдбата ни, а рождената дата е лична програма, която оформя енергийното поле и влияе върху това какъв живот ще има човек.

Според нумерологията всеки човек се има свое собствено щастливо число, а в датата на раждане има много скрити нюанси. Тези криптирани знаци по един или друг начин оказват влияние върху съдбата, личния живот и любовта.

Вижте кои са числата от гледна точка на нумерологията, които обричат хората на самота и провал в любовта:

Родени на 1-во и 16-то число

Обикновено жените, родени на тези дати, имат проблеми със забременяването. Определено може да се каже, че това се най-неподходящите числа за тези, които искат да имат здраво и сплотено семейство.

Родени на 5-то и 20-то число

Жените, които са родени на тези дати, обичат свободата и приключенията и правят всичко по силите си, за да игнорират рутината в своя живот и съответно дългосрочните любовни взаимоотношения. За тези дами приоритетите в живота са свобода и забавления и това често пречи на интимните им връзки. Обикновено те имат кратки авантюри, защото не са готови на сериозна и трайна връзка с мъж и често остават сами завинаги.

Пълно разочарование или безкрайно щастие: Какво може да каже номерът на дома ви?

Родени на 3-то число

Представителките на нежния пол, които са се появили на бял свят на 3-то число, е изключително важно да срещнат истинската любов, въпреки че понякога не им е никак лесно да разберат чувствата на другите и да проявят съпричастност. Тези жени се разстройват изключително лесно. Ако успеят да забременеят, те променят поведението си и лесно отблъскват човека до себе си, защото колкото и странно да звучи подсъзнателно искат да са самотни майки.

Родени на 9-то число

Жените, които са родени на 9-ти, са изключително страстни. Обаче са и доста ревниви, драматични и постоянно търсят възможност да се показват пред партньора си и да го объркват с поведението си. На тези жени им е нужно доста време, за да отворят сърцето си и да се отпуснат, когато са във връзка. Влюбват се изключително бързо и страстно, но след това следва и бързо изстиване. Заради това при тях разделите се случват често и самотата не им е никак чужда.

Какво представлява нумерологията ?

Нумерологията е убеждение в съществуването на тясна връзка между числата и физическите обекти или хората. Наблюдава се в много култури по света, включва тълкуването на числата и тяхната връзка с човешкия живот, характера, събития и дори бъдещето.

В нумерологията всяко число има определени символични и енергийни свойства. Хората, които се занимават с нумерология, се научават да анализират числата в тяхната дата на раждане, имена или други важни събития в техния живот, като целта им е да разберат техния характер, потенциал и предизвикателства, които ги очакват занапред.

Нумеролог разкри какво означава датата на вашата сватба

В нумерологията се използват различни методи и системи за тълкуване на числата, като например питагорейската система, където всеки буква в азбуката се съпоставя с число от 1 до 9, и числата се събират и редуват до получаване на определен резултат.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Не хвърляйте старото великденско яйце - ето за какво се ползва

Тези 6 храни съкращават живота

Как трябва да се грижи за себе си жена след 35 години, за да запази младостта си

Може ли тази толкова известна добавка да ни помогне да отслабнем?

След Цветница започва най-тъжната седмица за християните

Само в кои 2 дни може да се боядисват яйцата за Великден

Как е най-добре да се пържат мекиците от готово тесто?

Как се нарича страхът от открити пространства – и как се лекува?

Готвач издаде кои са перфектните гарнитури за агнешко месо

Пожелания за Цветница 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com