Качествата на жените от зодия Риби

12463
Качествата на жените от зодия Риби
Снимка: Pexels

Жената Риби е отвъдно, магическо същество.

Изглежда, че не е съвсем направена от плът и кръв, просто има нещо в цялостното ѝ излъчване, което я кара да изглежда неземна. Винаги е мъдра, независимо от възрастта ѝ. Реалността не винаги е любимото й място за обитаване и често справянето с ежедневните графици и строгите правила я обърква.

Най-добрите партньори за жената Риби

Жената Риби - мечтата на много голяма част от представителите на силния пол. Тя има мистериозен и интересен характер. Когато създаде с...

Управлявана от Нептун и символизирана от две плуващи риби, този воден знак  има изключително емоционална, съпричастна и свръх чувствителна личност. Жените Риби често притежават психически или интуитивни характеристики и прилагат това и в работата, и в живота си.

Царството на фантазията и мечтите често е мястото, където тези жени се чувстват най-комфортно и обикновено имат активен вътрешен живот. Техните подсъзнателни дълбини са населени със символи и значения, които имат мощни връзки, които само те наистина разбират - но ако се опитате да изследвате сърцето и психиката на жената Риби и покажете истинско любопитство към тайните й, тя ще се почувства изключително удовлетворена.

Взаимността е трудна за тези даряващи, щедри дами, които трябва да се научат, че трябва и да получават. Този воден знак е много по-вероятно да вложи цялата си енергия, за да направи някого щастлив, отколкото да се погрижи за собствената си удовлетвореност.

Рибите винаги се борят за аутсайдерите и са известни със своите меки сърца. Жената от тази зодия е дълбоко сантиментална и често е трогната до сълзи от тъжни филми и дори реклами за кучешки храни.

Звездите за нея – жената Риби

Това със сигурност са най-големите мечтателки в зодиака. Въпреки, че има моменти, в които те изглеждат дистанцирани, истината е, че те ...

Не се подигравайте с нейната съпричастна личност - светът се нуждае от повече мечтатели и практикуващи доброта хора. Сладките Риби са тук, за да ни покажат на всички как да бъдем по-нежни - един с друг и със себе си.

Дамите Риби са върховните романтици на зодиака, често губещи се напълно във фантазията на любовта. Умеят да обичат силно, така че, ако ви допуснат в сърцето си, ще останете там за дълго и ще се радвате на всеотдайната им любов.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Коя е най-добрата комбинация на цветове за дрехи

Как да пишем по-бързо на клавиатурата

Как да пишем по-бързо на клавиатурата

Защо трябва да избягваме газираните напитки?

Трябва ли да накисваме зеленчуците във вода, сода за хляб или оцет?

Неправилното дишане: Много подценявано, но ето до какви проблеми води

Дженифър Лопес настоява за деца от Бен Афлек: Реакцията на актьора

Как най-лесно се маха боя за коса от лицето?

5 признака, че пиете твърде много кафе

Как да се справим с безсънието причинено от стрес?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com