Как да го прелъстиш според зодията

4987
Как да го прелъстиш според зодията
Снимка: Thinkstock/Guliver

Няма жена, която не би искала да владее до съвършенство изкуството на съблазняване. Много често се случва да прилагаме еднакви тактики към срещуположния пол, които за съжаление не винаги могат да се окажат успешни. Мъжете не са по калъп - това е причината! Ще се опитаме да ви помогнем чрез няколко съвета, как да успеете да го съблазните според неговата зодия.

Овен

Не спирайте да го слушате! Той винаги има какво да каже, всичко е добре премислено и може да се окаже доста интересно. Изслушвайте го внимателно и винаги одобрявайте казаното. Бъдете женствена и открито флиртувайте, но само с него! Необходимо е да сте уверена в себе си и да имате голямо чувство за хумор. Разсмеете ли го - вече сте привлекли неговия интерес. 

Телец

Сгответе му вечеря - това е брилянтен начин да съблазните мъжа Телец. Вечерята трябва да предлага всякакви изкушения, да бъде изискана и приготвена до пълно съвършенство. Изпипайте всичко до последния детайл - храната, музиката, декора. Не забравяйте, че мъжете Телци държат изключително много на външния вид. За това - бъдете перфектна, от глава до пети.

Близнаци

Според френския астролог Марк Анжел, трябва да събудите любопитството му и ще бъде ваш. Той живее изцяло да научава повече, да открива новото и да опознае света. Ако споделите неговите интереси и се заинтригувате от това, което го вълнува, значи сте го спечелили. Понякога той може да има странни изблици, но вие бъдете толерантна. Нали все пак е мъж Близнаци - винаги си има своя скрита страна.

Рак

Ще имате нужда от доста търпение, за да дочакате първата крача да я направи именно той - мъжът Рак. Но от друга страна - ако сте твърде агресивна може да го отблъснете. Накарайте го да се почувства сигурен, покажете му подкрепа и вярност. Едва тогава той би се отпуснал. Идеалната жена за тях е поддържаната, грижовната, създаваща им уют.

Лъв

При съблазняването на мъжете Лъв, огромна роля играе външния вид. Забравете за немарливост, ако искате да го имате. Другото силно оръжие, за да успеете да го плените, това е възхищението. Аплодирайте бурно успехите му, и се старайте да "не виждате" провалите. Винаги бъдете позитивни и показвайте чувство за хумор.

Дева

Да спечелите мъж Дева е едно трудно начинание - смята Марк Анжел. Трябва да направите комбинация от няколко оръжия - търпеливост, дълбока душевност и външен вид. Мъжът Дева иска да е ухажван непрекъснато, да проявявате пълна отдаденост и честност. 

Везни

С мъжът везни го давайте по-полека. Той не обича прибързаните неща, преструвките и излишната драма. Бъдете винаги на 100% открити пред него и винаги казвайте това, което мислите и търсите. Успеете ли да го спечелите, ще бъде завинаги ваш. Помнете, че мъжете Везни имат свободолюбив характер и могат да бъдат огън в леглото.

Скорпион

Този мъж е изключително ревнив. Рядко обича да разкрива най-забулените мистерии около себе си. Като цяло Скорпионите са материалисти. Със сигурност бихте го впечатлили, ако го изненадате с хубава риза или скъп часовник. Накарайте го да се чувства като истински крал в леглото. И внимавайте! Никoй никога не знае какво се върти в главата им!

Стрелец

За да съблазниш мъж Стрелец и стигнеш до сърцето му - ласкателството е ключът на твоя успех. Той обожава да го даряват с внимание, но и отговаря със същото. Бъдете откровена с него, защото иска да е обичан заради това, което той е! 

Козирог

Козирогът държи изключително много на семейството и добрите обноски. Шансът ви е голям, ако имате общи интереси. Покажете се като любяща и грижовна жена, ако искате да спечелите сърцето му. Подкрепяйте го във всяко едно начинание, без значение какво точно мислите вие, защото те смятат, че във всичко са най-добрите.

Водолей

Роденият под този зодиакален знак мъж никак не обича преследването на жени. Труден за разбиране и потаен, ще имате нужда да се въоръжите с голямо търпение. Предпочита делата пред приказките, така че ще трябва да докажете качествата си.

Риби

За да успееш да го спечелиш, трябва да го подкрепяш и вярваш в него. Показвайте емоциите си и не крийте това, което чувствате. Мъжете Риба обичат да флиртуват, а това често може да предизвика ревност дори у самите вас. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Какво е сомнилоквия и колко хора са засегнати от този феномен?

Как се наричат нишките в банана и напълно безопасни ли са за здравето ни

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Скрити лимонки: Това са наистина най-сексуалните зодии

7 грешки, които често се допускат на първа среща

Всичко, което трябва да знаете за мъжа Телец

За жените над 40 години - тази мода им сваля по някоя друга година

Как да увеличите доходите с помощта на нумерологията: 3 съвета, които работят безупречно

Как да увеличите доходите с помощта на нумерологията: 3 съвета, които работят безупречно

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно