Как да изберем маникюр според тена и ръцете си?

4398
Как да изберем маникюр според тена и ръцете си?
Снимка: iStock

Тенденциите при маникюра се менят скоростно, появяват се нови трендове, модерни цветове, дизайн и украса. Не всеки цвят и дължина на ноктите обаче пасва на всяка ръка. Цветът на маникюра трябва да е в хармония с тена ви, а дължината на ноктите – да е съобразена с формата на пръстите и тяхната дължина. Няколко прости правила ще ви помогнат да изберете правилните нюанси, форма и дължина за вашите ръце.

1. Дългите пръсти изискват по-къс и овален маникюр. Фините дълги пръсти стоят неестествено със заострени и много дълги нокти. Последните са подходящи за по-къси пръсти, като им придават дължина. Пълните ръце и пръсти също изглеждат визуално издължени, когато са съчетани с по-дълъг маникюр в цвета на тена на ръцете.

Свежи и лесни идеи за маникюр

Пролетно-летният сезон е най-подходящият, когато става въпрос за експериментиране с визията ни. Ако искате да разнообразите маникюра си...

2. Светлият тен на ръцете е прекрасно платно за червения лак и пищните украси. Бледите ръце стоят ефирно, изискано и нежно и с пастелни цветове лак. Ноктите, решени по този начин, изглеждат като естествено продължение на пръстите и им придават дължина, правейки ги по-изящни. Блондинките със светла кожа няма да сгрешат и избирайки нюанси в сребро, черно и бяло, сиво, малина, горски плодове, металически нюанси. Синьото, когато е внимателно подбрано и светло, също придава финес и красота на светлата кожа.

3. Матовият тен на ръцете може да съчетаете хармонично с тъмни и силни тонове – бордо, патладжан, тъмно син, циклама, черен. Коралово, пъпеш, неонови цветове придават красота на тъмната кожа. Шоколадовите нюанси също разкрасяват матовата кожа, подчертавайки естествената ѝ красота. Чудесен контраст може да постигнете с бял лак, който ще изпъкне още повече на фона на тъмната кожа. Белият лак е и идеално платно за декорация. Ограничете се до цветна и пищна декорация на два пръста – примерно двата безименни, а не на всеки пръст, за да изглежда маникюрът стилен, умерен и елегантен. Препоръчва се да се избягват следните цветове: жълт, оранжев, пастелни цветове.

4. Кожата с бежови оттенъци изглежда завършена с маникюр в червен, бежов или черен цвят. Комбинацията от тях прави маникюра раздвижен, интересен и цветен.

5. Златистата кожа, целуната от слънцето, чудесно се съчетава със златисти нюанси на маникюра, медени цветове, оранжево, наситени лакове за нокти. Цикламеният цвят и бордото също ще стоят прекрасно на дамите със златист тен. Ако търсите мощен контраст, изберете бял лак и декорирайте с украса в златисти нюанси – стилно, елегантно и красиво решение.

Какъв характер имаш според маникюра ти

Външния вид на жената трябва да се изпипва до най-малките детайли. Често пропускаме да обърнем внимание на ръцете си. Кремът, който изп...

6. Дамите с лунички трябва да стоят далеч от оранжеви, златисти и медени нюанси. Най-добрият избор за техния тен са класическите решения –бяло, червено, черно и комбинация между тях. Украсата се допуска на единични пръсти. Колкото по-изчистен е маникюрът, толкова по-нежни изглеждат ръцете на дамите с лунички.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Топени боядисани яйца – нов метод, който трябва да тествате

Психолог: 4 причини, поради които вторият брак е по-щастлив

Какво никога не се прави през Страстната седмица?

Най-разтърсващата притча за прошката

Стихотворение за 25 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Това се случва с тялото ви, ако пиете мляко преди сън

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com