Как да излезете от "френд зоната" и да се превърнете в "гадже"

14644
Как да излезете от "френд зоната" и да се превърнете в "гадже"
Снимка: iStock/Guliver

Приятелската зона е нещо с което всички сме се сблъсквали. Как обаче да се измъкнем от френд зоната, ако имаме романтични чувства към човек, с който сме просто приятели? Предлагаме ви няколко прости стъпки, които трябва да предприемете, за да увеличите шансовете си. Ще отнеме малко работа - както психически, така и физически. В живота обаче нищо не е безплатно и обикновено трябва да работите много, преди да забележите желаните резултати.

Кажете ѝ как се чувствате.

Тези зодии имат най-голяма нужда от приятели

Някои от зодиите имат по-голяма нужда от приятелите си от други. Те дори са способни да изпаднат в дълбока депресия, ако загубят верен ...

Може би тя ви е поставила в приятелската зона, без дори да знае, че вие имате чувства към нея - което НЕ е нейна вина. Ако по подразбиране сте в зоната за приятели, защото не можете да съберете смелост да й споделите за чувствата си, нямате кого да обвинявате освен себе си. Кой знае? Тя също може да имат чувства към вас.

Покажете ѝ как се чувствате.

Ако да й кажете не е опция, защото сте уплашени, нервни или имате някакво скучно извинение, то тогава й покажете как се чувствате. Дръжте се така, сякаш изпитвате чувства към нея. Кажете й, че харесвате новата й прическа или че цветът на ризата й я кара да изглежда наистина добре. Правете неща за нея, които да й показват, че ви е грижа повече от нормалното за приятел.

Не ѝ позволявайте да говори с вас като с приятел.

Хората не говорят с приятелите си по начина, по който го правят със своите половинки. Не й позволявайте да споделя с вас любовни теми свързани с други хора. Нека говори за всичко друго, но не и за това. Тя никога няма да ви приеме за потенциално гадже, ако говори с вас за тези неща.

3 сигурни признака, че имате връзка с НАЙ-ДОБРИЯ СИ ПРИЯТЕЛ

Няма нищо по-хубаво от това да имате връзка с най-добрия си приятел. Това не само опростява нещата в любовния ви живот, но и ви кара да...

Разберете защо ви харесва като приятел и го поправете.

Може би се отнасяте към нея като към приятел. Може би тя не смята, че си подхождате. Каквото и да е, вероятно има начин да го заобиколите. Например, ако тя не счита, че сте съвместими като характери, можете да посочите това, за да й покажете колко сте съвместими в действителност.

Докосвайте я от време на време.

Изтънчено и безгрижно се опитвайте да я докоснете от време на време. Осъществяването на физически контакт ще я накара да забележи, че сте малко повече от приятелски настроен. Страхотен начин да направите това е просто да я потупате по гърба, или да докоснете рамото й, когато каже нещо смешно. Малките неща, които затварят пропастта между вас, ще ви изведат от зоната за приятели.

Флиртувайте с нея.

Ако забележите тези 5 притеснителни знака, трябва да прекратите приятелството си

Приятелите са едни от най-важните хора в живота ни, а приятелството е една от висшите ценности в живота на човек. Всички сме преминавал...

Всъщност най-добрият ви приятел в ситуацията в която се намирате е флиртът. Ако постоянно флиртувате с някого, ще му изпратите ясно послание, че го харесвате романтично. Като флиртувате, вие също така отваряте възможност тя също да ви отвърне с флирт. Това е чудесен начин лесно да обменяте забавни разговори, които биха могли да ви извадят от приятелската зона.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо китайците се страхуват от слънцето и никога не се пекат?

Гергьовден 2024 – всичко за празника на едно място

Къде се намират мощите на Свети Георги?

Колко дълго могат да се съхраняват боядисаните яйца

Пожелания за Гергьовден

Гергьовден 2024 - какво трябва и какво НЕ трябва да се прави

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 6 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 6 май /валутен калкулатор/

Как сe приготвя традиционната питка за Гергьовден?

На кои държави е покровител Свети Георги?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com