Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Как да манипулирате мъжете с цвета на дрехите: 5 хитри техники

13 юни 2024, 08:20 часа

Има една интересна психологическа техника: ако мечтаете за определен начин на живот, представете си жена, на която този живот подхожда. Как се облича тя, какво носи на среща и какво носи в офиса?

Розово

Невинност, романтика, любимият цвят на Барби и „Легална блондинка“ - всичко е в розово. То е точно това, което лекарят е поръчал, когато трябва да помолите мъж за помощ и да се престорите, че никога не сте държали нещо по-тежко или по-сложно от клещи за педикюр. Розовото се асоциира с беззащитност и женственост.

То е и чудесен вариант за срещи с патриархата. Те дават само на някого да се приюти под крилото, а ето ви: все така слаби и нежни.

И още нещо: ако трябва да бъдете хитри и да убедите събеседниците си, че умеете само да пърхате с мигли, този цвят ще ви помогне.

Коя е най-добрата комбинация на цветове за дрехи

Червено

Страст, агресия, сексуалност - това е само малка част от това, което може да се каже за най-темпераментния нюанс.

Тук всичко е просто: искате да съблазните мъж с високо самочувствие? Носете червено. Но не забравяйте: за рандеву със срамежливи момчета не е добро - треперещите млади мъже могат да бъдат още по-срамежливи.

Искате ли да демонстрирате увереност, да потиснете морално опонента си, да привлечете всички погледи върху себе си по време на публична реч? Не грешите, червеното отново е най-добрият ви аргумент.

Бяло

Символ на чистотата от времената, когато е трябвало да се омъжите девствена. Чудесно за трудни разговори, тъй като е неутрално и не дразни. А ако добавите акценти в морска тематика, можете неволно да намалите напрежението.

Логично е да го използвате и за помирение като своеобразен аналог на бялото знаме: сякаш сигнализирате, че конфликтът е приключил и трудният период е зад гърба ви.

6 цвята дрехи, които озаряват дамите над 50

Оранжево

Ако искате да се сдобиете с репутацията на смело и жизнерадостно момиче, предпочитайте този цвят.

Само не избирайте избледнели, мръсни нюанси. Именно яркостта винаги подчертава оригиналността и смелостта на нежния пол.

Чудесен избор за парти или друг повод, в който трябва да привлечете вниманието върху себе си.

Лилаво

Благороден, величествен и... много „фригиден“ цвят, който почти никога не подсказва чувственост. Подходящ, ако сте нова в женския екип и трябва да ви възприемат като сериозен професионалист, а не като „ловец на мъже“. И като цяло ще ви е от полза в ситуации, в които е желателно да изглеждате сдържано и леко недостъпно.

Доста добър цвят за запознанство с властната майка на гаджето ви.

Ивайло Григоров
Ивайло Григоров Отговорен редактор
Новините днес