Как да печелите повече пари според ЗОДИЯТА си - Част 1

8976
Как да печелите повече пари според ЗОДИЯТА си - Част 1
Снимка: iStock

Ключът към личния и финансов успех

Всеки иска да знае как да спечели повече пари, но не всеки знае откъде да започне. Трябва ли да бюджетирате по-добре? Трябва ли да инвестирате? Може да не намерите отговор, изписан точно в звездите, но можете да използвате своя зодиакален знак, за да разберете по-добре своите силни и слаби страни.

Да влезеш в правилния път, за да спечелиш повече пари е само началото. Използването на прозрения от вашия зодиакален знак може да ви помогне да прегърнете вътрешните си страсти и да подобрите всички аспекти от живота си.

Триковете на богатите за спестяване на пари

Овен (21 март – 19 април): Стремете се към стартиращи бизнеси

Ако сте предприемачески настроен Овен, който иска да се справя добре и да печели повече пари, ще трябва да намерите нови начини. Когато усетите, че не нарушавате границите или не правите крачки, е вероятно да се почувствате депресирани в ролята си и да не се представяте.

Работете за стартираща компания, където можете да издълбаете своя собствена ниша. Стартиращите фирми дават на Овен пространство да го направят сами и да изпробват нови техники.

Силни черти: Лидерство и стремеж. Като първи знак от зодиакалния цикъл, вие сте естествено роден лидер. Използвайте своите лидерски умения и безграничен стремеж, за да превъзхождате себе си всеки ден и да бъдете законодател на тенденциите.

Препятствия за преодоляване: арогантност или наглост. Овенът може да има много алчност. Прекалено увлечен от момента и самонадеян може да бъде вашето падение. Да бъдеш предприемач е трудно - не се изпречвайте по собствения си начин.

Телец (20 април – 20 май): Поискайте повишение

Ако някой иска да се научи как да прави повече пари, това си ти, Телец. Биковете намират щастието в осезаеми изображения на богатство, като чисто нови дрехи, бижута и техните банкови сметки. Чувството ви да бъдете оценени на работа е обвързано със заплатата ви. Така че не се чувствайте странно или егоистично да поискате повишения, бонуси или облаги.

Силни черти: Решителност. Не отстъпвайте и не бъдете изтласкани настрани, когато става въпрос за повишение, което знаете, че заслужавате.

Препятствие за преодоляване: Инат. Въпреки че не трябва да отстъпвате, вие също трябва да осъзнаете, когато постигнете добър компромис с шефа си. Не бъдете неразумни в стремежа си към повече.

Перфектни странични занимания: финансов асистент, графичен дизайнер, бижутер по поръчка, моден консултант или фризьор

Близнаци (21 май – 20 юни): Мрежа от хора

Близнаците са отлични комуникатори и обикновено са в състояние да намерят общ език с почти всеки. Това са уменията, на които трябва да разчитате, защото работата не е само в числа и срокове; става дума и за хората. Свържете се добре с колегите си и укрепете професионалните си мрежи и в крайна сметка това ще ви изплати облаги.

Силни черти: Ефективна комуникация и общителност. Близнаците се управляват от Меркурий, планетата владетел на комуникацията.

Препятствие за преодоляване: Кратък период на внимание. Представени от символа на близнаците, Близнаците често получават лоша репутация, че са двулики. Този зодиакален знак може да бъде много възбуден и да прескача от един проект в друг, което другите могат да тълкуват като неангажирани или неискрени.

Перфектни странични действия: Консултант по връзки с обществеността или маркетинг, писател на свободна практика, организатор на партита.

Не употребявайте ТЕЗИ думи, ако искате да имате повече пари

Рак (21 юни – 22 юли): Опитайте отдалечена работа

Сложете това в кухнята и винаги ще имате пари

От ранно детство родителите ни учат да спестяваме и да харчим парите си разумно. Всеки от нас като дете е имал касичка.  Според е...

Раците са много емоционални хора, които често позволяват на емоциите си да пречат на практическите въпроси. Ето защо е в интерес на раците да се научат как да балансират емоциите и логиката.

Развитието на по-аналитично отношение към работата е ключовият път към успеха на Рака. Любовта на Рака към дома също е ключов аспект; договарянето на възможностите за отдалечена работа наистина може да улесни живота ви и да ви направи по-щастлив и следователно по-добър работник.

Силни черти: Способност за поддържане на силни взаимоотношения. Въпреки че може да не сте светски човек като Близнаци, вие обичате хората и знаете как да развивате и поддържате добри работни взаимоотношения, дори когато работите от разстояние.

Препятствие за преодоляване: Склонност да бъдете емоционални или да приемате нещата лично. Внимавайте да не бъркате служебното приятелство за лично приятелство.

Перфектни странични действия: физиотерапевт, инструктор по йога

5 навика, с чиято помощ проблемите с парите ще останат в миналото

За повечето хора една от най-значимите цели в живота е да осигурят на себе си и близките си висок стандарт на живот.  За постиган...

Лъв (23 юли – 22 август): Покажете инициатива

Лъвът е знак, който винаги привлича вниманието, но когато става въпрос за вашата кариера, уверете се, че хората ви забелязват по правилните причини. Хората ще ви обичат заради вашата общителна личност и харизматична природа, но също така трябва да могат да ви видят като трудолюбив.

Силни черти: Изключителна и харизматична личност. Лео е чаровник, който обича да бъде най-добрият.

Препятствие за преодоляване: Склонност към показност. Както често се случва, най-голямата ви сила е и най-голямата ви слабост. Научете разликата между положително и отрицателно внимание.

Перфектни странични действия: комик, DJ, мотивационен говорител.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

10 предмета у дома, които пречат на рутера

Studio Grim: Най-иновативното студио за грим в България

Учителят Дънов за лъжата: Изменя химическия състав на кръвта

Как тютюнопушенето се отразява на психиката ви?

Зодиите, които са най-големите манипулатори: За една от тях никога не бихте предположили

10 грешки в стила, които подчертават корема ви - никога не ги допускайте

Японски психолози: Бърз трик, с който да се отървете от гнева за секунди

Тези опасни мебели никога не трябва да се държат в спалнята

3 неща, които трябва да промените в закуската си, за да отслабнете

4 начина да накарате мъжа Скорпион да бъде обсебен от вас

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com