Как да разбереш дали той те харесва?

115059
Как да разбереш дали той те харесва?
Снимка: iStock/Guliver

Може би често си задавате въпросите „харесва ли ме?“ или „Как да разбера дали той ме харесва?“

Няма значение защо се питате това - важното е дали той всъщност ви харесва или не и как да разберете това.

Ето как точно да разберете:

1. Гледайте езика на тялото му

Можете да кажете МНОГО за това, което някой мисли и чувства, просто като внимателно наблюдавате езика на тялото му.

Всъщност, ето нещо, което повечето жени не осъзнават - докато жените имат над 50 различни знака на езика на тялото, че се интересуват от човек... има само около 10 за мъжете. Това го стеснява до сравнително малка група знаци, които можете да изучите, за да разберете дали някой ви харесва.

И така, какво означава това за вас? Това означава, че можете доста лесно да разберете дали той се интересува или не, просто като наблюдавате няколко ключови знака! Всичко, което трябва да направите, е да знаете какво търсите.

2. Контакт с очите! Контакт с очите! Контакт с очите!

Ето как да го впечатлите и да спечелите вниманието му, според неговата зодия

Дайте му да разбере колко много държите на него. Понякога всеки има нужда от подкрепа, с която да усети наличието на партньор до себе с...

Контактът с очите е едно от най-важните неща, които трябва да забележите при човек. Много момчета ще се опитат тайно да ви гледат, когато си мислят, че не ги наблюдавате - така че ако ги хванете да отвръщат поглед, когато ги погледнете, това е добър знак! По-сигурните и уверени момчета всъщност ще осъществят и поддържат зрителен контакт. Вярно е.

Ако искате да „тествате“ дали той е привлечен от вас, опитайте следното: Погледнете лицето му за около 3 до 4 секунди (не го правете неловко и не задържайте погледа твърде дълго!) И след това погледнете настрани. След секунда погледнете назад към него - ако той поддържа зрителен контакт с вас, той определено се интересува. Ако той погледне към устата ви, той наистина се интересува. Ако обаче прекъсне зрителния контакт и погледне встрани, вероятно е да не ви харесва.

Ако го хванете да гледа наляво, след това да гледа право в лицето ви, след това да гледа надясно - поздравления, той е много привлечен от вас. Но бъдете внимателни - не бъркайте нежеланието на срамежлив човек да осъществи зрителен контакт с незаинтересован човек. Ако е срамежлив, но привлечен, той ще продължи да ви гледа, просто трябва да изчакате и да видите дали го прави.

Очите на мъжа могат да кажат много за това, което той чувства. Трябва да усетите яркост или бдителност в очите му, когато го гледате и когато говорите, той винаги ще ви обръща внимание.

3. Слушайте го внимателно, когато той ви говори

Как да разбереш, че човек от дадена зодия те харесва?

Винаги се чудим дали даден човек ни харесва. Търсим знаци, сигнали (понякога там където ги няма) или просто питаме директно. Отношеният...

И така, какво правят повечето момчета, когато харесват момиче? За какво говорят по-голямата част от тях?

Всъщност е доста просто - те говорят за себе си. Много момчета се чувстват така, сякаш трябва да се докажат на жената, от която се интересуват, така че ще започнат да се хвалят (или да се жалват) със себе си по време на разговор.

Има и такъв тип момчета, които стават груби и се държат рисково около момичето, което харесват. Ако го видите да се придържа към този модел на поведение или по принцип прави нещо странно, за да привлече вашето внимание, това е добър знак, че ви харесва. Мъжете винаги ще се опитват да привлекат и впечатлят момиче, което им харесва, без значение дали ще се получи или не.

4. Гледайте стреми ли се към допир и телесен контакт

Докосването е изключително важен начин да се прецени колко заинтересован е и колко интимен иска да бъде с вас. Чудесен начин да разберете дали ви харесва е да наблюдавате как реагира на докосването от вас.

Някои жестове, които показват, че той ви харесва

Интересно му е да знае всичко за теб? Задава ли въпроси за вашите чувства и живота ви? Той полага усилия да ви изведе и да се увери, че...

Момчетата, които се интересуват, обикновено намират оправдания, за да ви докоснат - като да пипнат ръката ви, когато се смеете или дори да ви прегръщат по най-безсмислените причини.

5. Случайно докосване

Когато човек те харесва, „случайното“ докосване е основен знак, че той се придвижва към по-дълбоки отношения и чувства.

След това гледайте какво се случва, когато го докоснете. Ако нежно прокарате ръката си по врата му или го задържите с дланта си - той отдръпва ли се? Отдалечава ли ръката си от вашата, ако го докоснете? Или пък се страми да остане в по-нататъшен телесен контакт с вас?

Ето едно нещо, което трябва да запомните - ако той е срамежлив човек, може да се стъписа малко, когато го докоснете. Това не означава, че не те харесва - продължавай да го наблюдаваш, за да разбереш истината.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Колко време се варят яйцата за боядисване?

Как се пише: опасност или опастност?

Това са зодиакалните знаци с най-добрата интуиция!

Най-добрата рецепта за веган бъркани яйца

Защо първото боядисано великденско яйце задължително е червено?

Сварете яйцата така, за да издържат по-дълго

11-годишно дете откри останки от древно същество по-голямо от син кит

Сложете този плод до козунака, за да остане мек и пухкав по-дълго

Люлякът ще издържи 2 пъти по-дълго във вазата, ако направите това

Пълнолуние на 24 април 2024 - какво трябва и какво НЕ трябва да се прави

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com