Как да се сдобрим с мъжа според зодията

15744
Как да се сдобрим с мъжа според зодията
Снимка: iStock

На всяка една двойка се случва да има проблеми във връзката и понякога е трудно да се сдобрите. Това донякъде зависи и от характера на мъжа, който седи срещу вас, а до голяма степен той с е определя от зодиакалния знак.

Овен

Те са огнен знак и трудно ще излезете на глава с тях. Можете само да отстъпите назад и да се държите все едно нищо няма. Мъжът Овен обича да бъде закрилник и нужен на своята половинка, така че накарайте да го смени крушката, да отпуши канала или нещо друго.

Телец

Емоциите често взимат връх и единственият начин да се справите с тях, е да охладите страстите. Дръжте се с тях все едно нищо не е станало и след известно време, ако те преценят, че не са прави – сами ще дойдат при вас. Ако пък вие сте виновна – пригответе романтична вечеря и след това поднесете извиненията си.

Кой е вашият ангел-пазител според зодията

Ангелите са изпратени от небето същества, които ни дават светлина, когато сме в беда, и ни помагат да се развиваме и усъвършенстваме вс...

Близнаци

Те също са много избухливи, затова просто отложете точката на кипене. Ако това не се случи, то близнаците изпадат в депресия и апатия. Изкарайте ги от това състояние, като правите нещо важно. В противен случай те са склонни да зациклят върху проблема.

Рак

Те са много романтични, всеотдайни и очакват същото от своята половинка. Мъжът рак трудно ще си признае вината и не очаквайте сам да го направи. Вместо да се карате, просто му обяснете и своята гледна точка на проблема и му дайте време да размисли.

Лъв

По време на свадата са склонни да обиждат и да ви изкарат виновни. Няма смисъл да спорите с тях, просто ги игнорирайте. Опитайте се да им кажете, че по този начин ви нараняват и се чувствате неоценени. Това ще го жегне, защото той иска да бъде закрилник на своята любима и тя да се чувства като истинска кралица.

Дева

Как всяка зодия саботира живота си, без да го осъзнава

Овен Вие съсипвате сами романтичните си връзки като се грижите винаги да имате отворена врата. Ходите на много срещи, което не е лошо ...

Девата не спори за дреболии и ако това стане, то най-вероятно проблемът е по-дълбок. След като се случи по този начин, изслушайте го и след това се примирете, че той е прав. С това бурята ще приключи. В противен случай очаквайте отдръпване и нежелание за разговор.

Везни

Всяка свада за тях е истинска драма. Ако не сте напълно права, то им се извинете по-скоро, защото ще започнат да си мислят, че тази връзка не е за тях. При тях всичко е драматично и никога не може да има „просто караница“.

Скорпион

Той е склонен да ви напомня за предишни грешки и нищо чудно да го направи и сега. Единственият начин да го успокоите е да му кажете, че е прав и да му обещаете, че повече никога няма да се повтори.

Стрелец

5 зодии, които не могат да забравят старата любов

Кое е най-трудното в раздялата с любим човек? Може би основният проблем е, че е трудно да се изтрият спомените или невъзможността да се...

Те няма да ви засипят с обвинения и са готови на диалог. Можете да ги убедите в своята правота, но това няма да е винаги така. Все пак, това е зодия, която цени свободата си и не обича да живее по чужди правила.

Козирог

Трудно е да убедите, че един козирог не е прав, но когато го осъзнае – сам ще дойде да ви се извини. Оставете го да прецени всички „за“ и „против“. Когато осъзнае грешката си – очаквайте романтично извинение. Ако пък вината е ваша, то само трябва да показвате любовта си постоянно, за да го убедите, че наистина може да държи на вас и го обичате.

Водолей

Те ще се задълбаят в проблема и ще изпаднат в депресия. Дайте му малко време да се осъзнае, а след това подгответе романтична изненада и изгладете отношенията си. Единственото нещо, което може да изведе половинката ви от апатия, това са новите емоции.

Риби

Те имат нужда от време, за да забравят за свадата. Ако обаче видите, че отношенията охлаждат, подгответе нещо романтично. За Рибите е важно да им казвате, че са върхът и да ги гледате с възхищение след конфликта.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Психология на речевата атака: как да се научим да поставяме нахалниците на мястото им

Психолози: 2 неща, които децата ви никога няма да ви простят

Учени: Котките регулират хормоните на стопаните си

Най-щастливите дни през ЮНИ за всяка зодия

4 сигурни знака, че той иска сериозна връзка с вас

Учителят Петър Дънов: Болестите се лекуват с мисъл

Тези 10 на пръв поглед сладки животни могат да отнемат живота ви

Виждате ли ги често? Ангелските числа и тяхното значение

6 аюрведични навика, които ще подобрят живота и здравето ви

Научете най-щастливия ден от седмицата за всяка зодия, 27 май - 2 юни 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com