Как да си купим телевизор с код за отстъпка

1693
Как да си купим телевизор с код за отстъпка
Снимка: pixabay

Tелевизорът присъства във всеки дом и е неизменна част от ежедневието на всяко домакинство.  

В магазините се предлагат различни марки и модели, с различни функции, параметри и размери. Разнообразието на тази техника прави изборът труден. На пазара могат да се намерят телевизори с размер на екрана от 19 до 55 инча,  с различна резолюция, много екстри и функции и всичко това е в ценовия диапазон от 100 до 10 000 лева. В началото на 20-те години  на 20- ти век, когато е произведен първият телевизор е било лукс и привилегия човек да се сдобие с това чудо на техниката за това време. Един век по- късно това вече не е така.

Как да си изберем и да си купим най-добрия телевизор за спорт?

Първото, на което се спираме, когато купуваме телевизор е марката. Сред най- продаваните на нашият пазар са Samsung, LG, Sony, Philips, Panasonic и Toshiba. Samsung води по продажби пред всички останали. Sony и Panasonic предлагат по-малък брой, но също толкова качествени модели. Стандартната гаранция за един телевизор е 24 месеца.

За да пазарувате по-изгодно можете да се възползвате от промо кодовете в Отстъпка.БГ. Така ще получите допълнителна отстъпка от крайната цена на вашият телевизор.

Стандартно те са между 10% и 25%, но можете да попаднете на отстъпки дори до 80% или 90%.

Можем да избираме според големината на екрана. Освен според предпочитанията си трябва да имаме предвид и къде ще го ползваме. За кухнята, където почти всяка домакиня иска да има телевизор за да гледа любимият си сериал, докато готви трябва да изберем малък, компактен размер.  Ако трябва да изберем телевизор за дневната или спалнята трябва да вземем под внимание разстоянието , от което ще се гледа телевизия. С други думи размерът на телевизора зависи от големината на помещението, в което ще се ползва.

Помислете и за екстрите, които искате.

Извитият екран е сред тях в последно време. Той подобрява зрителското изживяване, създава по- реалистичен образ като в киносалон. Предлагат се модели с различни слотове за карти, HDMI изводи, разделителната способност на екрана както и затъмняване или осветляване на образа според осветеността на помещението.

LED светлините, разположени по-близо една до друга и с по-фино управление на осветлението, ще предложат по-добра картина. Различните марки имат различни наименования за своите LED подходи. Samsung използват „QLED” технология, а OLED телевизорите доставят по-наситени и по-живи цветове.

Цените на телевизорите са в доста широки граници. Има евтини и достъпни модели, но има и такива с високо качество на картината и множество екстри, които струват доста скъпо. Купуването на телевизор през интернет има своите преимущества:

- Спестява се време за обикаляне от магазин в магазин.

- В интернет често се предлагат множество промоции. Месец Юли е добър за покупка на телевизор, защото на много модели се предлага намаление. Изключение не правят и празничните промоции особено преди коледните празници.

- Голяма част от веригите за черна техника разполагат с интернет магазини, където при покупка онлайн получавате отстъпка от цената.

- За още по - голямо ваше удобство всички тези магазини са качени на една платформа като например Пазарувай.

Това е мястото, където много търговци предлагат и продават своите стоки, което създава голямо удобство на потребителите. Тук ще намерите богат избор на телевизори от всички водещи марки, ще сравните цените и ще изберете най- добрият за вашия дом. Също така можете да се възползвате от безплатна доставка и удължен срок за връщане и рекламация.

И така месец Юли е, в Отстъпка БГ се предлагат промо кодове, с които да получите допълнителни отстъпки при пазаруване на телевизори. Влезте в сайта, разгледайте, изберете и купете избрания телевизор на доста по- изгодна за вас цена.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com