Как да съблазним или отблъснем партньора по зодиакалния знак?

15301
Как да съблазним или отблъснем партньора по зодиакалния знак?
Снимка: iStock

Астрологията ще ви помогне да задълбочите интуитивното си познание към себе си и другите. То насърчава към съпричастност, състрадание, доброта и химия във всички ваши взаимоотношения. Всеки знак е уникална личност и е важно да знаете кой от какво има нужда.

ОВЕН: 21 МАРТ - 19 АПРИЛ

Овните са известни със своя импулсивен, забързан ход към живота. Те се подхранват от страст; затова те са силно възбудени от внезапни изблици на желание.

Въпреки че може да изглежда грубо, нищо не подпалва този огнен знак така, както неочаквана връзка на необичайно място.

Овенът е първият знак в зодиака и като такъв те обичат да правят първия ход. Основното нещо е да действате и да поемете инициативата.

ТЕЛЕЦ: 20 АПРИЛ - 20 МАЙ

Управляван от Венера (планетата на любовта и красотата), Телецът е един от най-романтичните знаци на зодиака. Те обичат да изследват чувствата си.

Опитайте се да съблазните любимия си Телец с помощта на пълно потапяне в атмосферата. Като земен знак, Телецът е чувствителен към омагьосването.

Не забравяйте също, че Телецът се отблъсква от небрежността.

БЛИЗНАЦИ: 21 МАЙ - 20 ЮНИ

Всичко в живота на Близнаците е свързано с двойствеността. Докато някои Близнаци могат да приемат това качество буквално, тези умни въздушни знаци имат повече от достатъчно харизма, за да накарат една моногамна връзка да се чувства добре. Те живеят под мотото „Разнообразието е подправката на живота“. Сериозно, те са готови да опитат почти всичко!

Всъщност единственото нещо, което Близнаците не харесват, е монотонността.

РАК: 21 ЮНИ - 22 ЮЛИ

За тези сладки и чувствителни водни знаци интимността е дълъг път. Раците трябва да се чувстват в безопасност, преди да излязат от черупката си. И най-бързият начин за укрепване на вярността е чрез физическата близост. Ракът се управлява от Луната, планетата на емоциите. За да ги съблазните, не се страхувайте да използвате всички романтични жестове. За Рака интимността е важна.

ЛЪВ: 23 ЮЛИ - 22 АВГУСТ

Драмата е важна за Лъва. Импулсивни и експлозивни, тези момчета обичат да се чувстват желани повече от всичко. Те се вълнуват при мисълта, че са желани.

Лъвовете, управлявани от Слънцето, чувстват, че всичко се върти около тях. Те обичат, когато зарежеш всичко и се съсредоточиш върху него. Нека вашият Лъв се почувства като крал/кралица/владетел, какъвто е, и ще бъдете възнаградени.

ЗОДИИ, не правете тези грешки във връзката си

Човешките взаимоотношения са сложни и двупосочни. Важното е да намерим баланса и пътя си един към друг, за да се чувстваме щастливи и у...

ДЕВА: 23 АВГУСТ - 22 СЕПТЕМВРИ

Традиционно знакът Дева се символизира с архетипа на Девата. Тази остаряла асоциация понякога води до погрешното предположение, че Девите са фанатици. Истината е обратната. Все пак те са чувствени земни знаци!

Управлявани от Меркурий (планетата на общуването), Девите обичат да говорят за интимността. Дева е моментално отвратена от всичко, което смятат за нехигиенично.

ВЕЗНИ: 23 СЕПТЕМВРИ - 22 ОКТОМВРИ

Везните се управляват от Венера, планетата на любовта и красотата. Съответно, Везните са склонни да се отнасят към любовниците си като към скъпоценни произведения на изкуството. С толкова изтънчени вкусове не е изненада, че Везните са привлечени от елегантност и изтънченост. Везните моментално ще се отвърнат, ако разговорът е скучен.

СКОРПИОН: 23 ОКТОМВРИ - 21 НОЕМВРИ

5 зодии, които подло ласкаят околните, за да постигнат своето

Ласкателството е инструмент, който хората умело използват за лична изгода. Те конкретно казват нещо приятно на този, на когото искат да...

Енергията на Скорпион съчетава страст и духовна емоционална близост, което ги прави магьоснически привлекателни.

Управлявани от Плутон, Скорпионите обичат да се потапят в интимността.

СТРЕЛЕЦ: 22 НОЕМ - 21 ДЕК

Стрелецът е изследовател, така че приключенията винаги ще бъдат основният им вълнуващ фактор. Стрелецът разглежда физическата интимност като възможност за емоционално откритие и интелектуална експанзия. Стрелците са майстори на съблазняването и страхотни в правенето на любов, но предпочитат да се съсредоточат върху по-игривите аспекти на удоволствието.

КОЗИРОГ: 22 ДЕКЕМ - 19 ЯНУАРИ

Козирозите са най-амбициозният знак на зодиака. Тези приключенски земни знаци приемат интимността сериозно и очакват да го направят и партньорите им. Те искат да имат богат личен живот, изпълнен с много приключения. Така че не се страхувайте да увеличите топлината с тези създания.

Казват, че тези 5 зодии имат двойствен живот

Някои хора са това, което са. Въпреки това има хора, които показват друга страна в началото и когато ги опознаете, разбирате, че водят ...

Но нищо не ги отблъсква повече от човек, който не прави нищо друго, освен да говори.

ВОДОЛЕЙ: 20 ЯНУАРИ - 18 ФЕВРУАРИ

Водолеите са астрологично извънземни. Тези ексцентрици винаги държат главите си високо в облаците. По-традиционните подходи към интимност може да изключат вашия Водолей. Те просто не са достатъчно причудливи за този свободолюбив въздушен знак. Подобно на другите въздушни знаци, те обичат разнообразието и мразят скуката.

РИБИ: 19 ФЕВРУАРИ - 20 МАРТ

Рибите са много духовни и емпатични. Те са развълнувани от необичайни изследвания. Така че не забравяйте да проучите този воден знак. Добавете към това четене на Таро или медитация, за да подобрите интуитивната си връзка. Освен това тези Риби обичат да се движат по течението.

В крайна сметка Рибите са любопитни души, така че единственото нещо, което ги отблъсква, е издръжливостта. Ако сте гъвкав и отворен човек, Рибите с удоволствие ще плуват във вашата посока.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

5 начина да научите децата си да устояват на трудностите в живота?

Как се избелват кокошите яйца, преди да ги боядисаме

Ако искате яйцата да останат здрави, сложете това в тенджерата

Нов начин за боядисване на великденски яйца на райета

Домашни кюфтета - бухнали отвътре, със златна коричка отвън: Как да си ги сготвим

Молитва преди изповед

Стихотворение за 27 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 27 април 2024

Таро хороскоп за 27 април 2024

Златните 8: Тези качества правят жената магнит за мъжете

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com