Как да съхраняваме правилно парите си, за да се множат

8989
Как да съхраняваме правилно парите си, за да се множат
Снимка: https://pixabay.com

Съществуват различни поверия, свързани с парите. Някои хора вярват в тях и изпълнявайки им, те има късмет и пари в живота си. Дали това се дължи на суеверията, или не, въпросът е спорен. Факт е обаче, че има правила за съхраняването им, които много хора спазват. И това се отнася за парите, които получавате в брой. Вижте как трябва да съхранявате, така че да имате винаги пари на разположение.

Поверието повелява, че след като получите пари, трябва да занесете цялата сума в дома си. Не трябва да плащате или купувате нищо с тях веднага. Ако ви се налага, вземете други пари, използвайте карта или изчакайте до следващия ден. Смята се, че парите ви трябва да пренощуват поне една нощ у дома преди да започнете да ги харчите.

Кои са вредните съвременни навици, които ни карат да губим пари?

Живеем във време, в което светът се движи от парите. Ако се замислим, винаги е било така, но сякаш даваме една романтична представа на ...

Второто правилно се отнася до начина, по който подреждате парите си в портмонето. Те трябва да са в низходящ ред и да са обърнати с лице към вас. Така щом отворите портмонето си, парите ще се озоват по-близо до вас. Мнозина са изпробвали това правилно и за редица от тях то работи. Докато са поставяли парите си хаотично, те все са изчезвали. Все се е налагало нещо да бъде платено с тях, дългове и сметки са се трупали.

Когато обаче са започнали да подреждат парите си, всичко сякаш се е наредило и се е отворил нов паричен поток. Освен това може да запазите в портмонето си вашата щастлива банкнота. Тя е онази, чиито последни две цифри от поредния номер отговарят на последните две цифри от годината ви на раждане. Може да намерите такава с три или четири цифри. Задължително я запазете. Тя ще бъде вашият талисман за пари. Не я харчете и не я давайте на никого. Важно е тя сама да се появи при вас, не да я вземете на заем от някого.

Не съхранявайте парите по 50 или в пачки с нечетен брой купюри. Според суеверието те се карат и това ги кара да се разделят с вас.

След като знаете златните правила за съхранението на парите, вярваме, че ще ги следвате и ще се радвате на пълно портмоне винаги. Парите са средство за по-добър живот, който можем да си осигурим с тях. Трябва да ги ценим, да ги печелим, да уважаваме енергията им и да се отнасяме с тях с почит. Само тогава те ще ни се отблагодарят с множенето си и ще бъдат винаги в изобилие при нас.

Ето как лесно да привлечете ПАРИ и късмет в живота си

Чувствате ли се сякаш късметът често ви изневерява, а парите бягат в противоположна посока? Има и такива моменти в живота, но не трябва...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Никой не може да им устои: Топ 4 на най-съблазнителните зодии

Топ 4 на зодиите които се влюбват най-бързо

5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си

Психолог: 4 сигурни знака, че един мъж е влюбен във вас дори да не ви го казва

Кога е най-добре да си тръгнем от една връзка?

Това са растенията, които са защитници на личното щастие

В коя държава се намира най-големият зоопарк в Европа

На кой остров се намира вулкана Етна

Научете най-щастливия ден от седмицата за всяка зодия, 13 - 19 май 2024

Отървете се от тях незабавно: 9 стайни растения, които могат да съсипят личния живот

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com