Как котката ни показва наличието на негативна енергия в къщата?

11951
Как котката ни показва наличието на негативна енергия в къщата?
Снимка: iStock

Котките са любими домашни животни за много хора. Освен че ви радват и забавляват с поведението си, котките според древните вярвания и съвременните представи могат и да спасяват стопаните си от неземни сили. Ако внимателно наблюдавате поведението им и забележите промени в него, можете да усетите, че нещо не е както трябва. Как една котка ни посочва, че има нещо негативно в къщата?

Как се държи котката, когато усети наличието на негативност в къщата?

Всички котки са уникални по свой начин, така че не очаквайте от тях да се държат по определен начин. Но все пак има специфични модели, които са забелязани от много собственици. Как ще се държи котка, ако чувства негативна енергия в къщата, споделят експерти.

Как котките намират пътя си към дома: Никога няма да познаете

Първо, четириногият приятел може да бъде видимо разтревожен, надничайки в една точка с повишен интерес, въпреки че не се чижда да има нещо привлекателно. Котката може да изучава определени места с очите си, но никога да не се доближава до тях или, напротив, да ги изследва внимателно.

Второ, има такава ситуация, когато котката се държи неадекватно към собственика, съска към него, застава почти на нокти. Това може да е реакция на "донесената" от него енергия отвън. Може би човекът е общувал с някой с магически способности или е посетил недобро място.

Трето, котката може да спре да играе или дори да яде. В случай, че отказът не е свързан със здравословното състояние на домашния ви любимец, това може да сочи наличието на неземни сили в дома.

Също така наличието на проблем може да бъде показано чрез реакции в поведението, които не са характерни за котка. Тя се скрива в ъгъла, под дивана и седи там дълго време. Понякога животните реагират по този начин на пристигането на човек, който не харесват.

В най-критичните случаи котката просто бяга от дома си. Кой знае дали животното се опитва да се спаси по този начин или спасява собственика, отнасяйки негатива със себе си.

2 неща, с които НИКОГА не трябва да храните котка

Дали е вярно, че котките премахват болестите?

Малцина биха оспорили, че котките усещат състоянието на собственика си. И ако той е зле, тогава те сякаш се опитват да облекчат страданието, лягат до него и мъркат. В много отношения това се дължи на тяхната чувствителност и аромат. Котките разпознават миризми, които се появяват при определени заболявания. Дори ако човек се чувства здрав, но е забелязал повишения интерес на домашния любимец към себе си, тогава е добре да се прегледате и да проверите здравето му. Мнозина наистина смятат, че животното премахва неразположенията и облекчава състоянието.

Освен това понякога котката ляга на мястото, където е спал починалият. Някои смятат, че така тя показва, че й липсва, докато други - че тя просто е видяла за себе си уютно място, което преди е било заето. Все още е невъзможно да проникнете в главата на това мистериозно животно, затова остава само да се спекулира.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Корона на безбрачие: 7 причини, поради които връзката ви завършва с пълно фиаско

Трик, който ще удължи живота на възрастната ви котка

6 неща, които не трябва да купувате, дори и да са на разпродажба

Пречи ли голямата разлика във възрастта във връзката?

Объркват всички: Най-трудните за разбиране зодии

Мит ли е влюбването от пръв поглед?

В коя европейска държава се намира Валония

Може ли да бъдете приятели с бившия си

4 начина да накарате мъжа Скорпион да бъде обсебен от вас

Ползите и вредите от газираната вода - можете ли да я пиете всеки ден

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com