Как мъжете показват, че не са заинтересовани обяснено от астрология?

5918
Как мъжете показват, че не са заинтересовани обяснено от астрология?
Снимка: iStock/Guliver

Една статия в помощ на всички дами! Сайтът yourtango.com е направил добър материал за мъжете в астрологията и как те показват, че не са заинтересовани. 

ОВЕН (21 март - 19 април)

Мъжът Овен ще продължи бързо, ако е незаинтересован. Той ще търси нещо ново, което да предизвика интереса му. Един незаинтересован мъж Овен дори няма да ви даде времето на деня. Той ще гледа стената, храната си, часовника си, буквално всичко друго освен вас, защото за него времето му може да бъде по-добре прекарано другаде. 

ТЕЛЕЦ (20 април - 20 май)

Телецът ще се отдръпне бързо, ако не го чувства. Мъжете Телец жадуват за сигурност и надеждност. Те искат нещо, което да продължи, и след като получат представа, че вие ​​не сте това „нещо“, те ще се изключат. 

Кои са астрологическите цикли според възрастта ни?

Ето нещо, което е сравнително непознато за повечето хора. Има определени фази от нашия живот, където всяка планета има най-силно влияни...

БЛИЗНАЦИ (21 май - 20 юни)

Мъжете Близнаци са двустранни. Те имат „забавна“ и по-лична страна. С тези две страни те могат да бъдат много нерешителни, така че от вас те искат решение. Нещо повече, както мъжете, така и жените Близнаци мразят да бъдат сами. Когато Близнаци започнат да се дистанцират от вас и спрат да искат вашето мнение, те не са в това.

РАК (21 юни - 22 юли)

Трудно е да се каже кога Ракът не усеща вибрацията. Те са със здрави черупки, за да се напукат и ще поставят невидими бариери, за да се предпазят. Мъжете раци ИСКАТ да усетят тази връзка и ако не го направят, стават още по-охранявани и цинични. Те жадуват за интимност. Ракът няма да иска да нарани чувствата ви, така че те вероятно са човекът, който разбърква остатъка от лед в напитката си, докато чака нещо по-интересно.

ЛЪВ (23 юли - 22 август)

Какъв демон се крие във всяка зодия?

Едва ли познавате човек, който има само положителни качества. Във всеки от нас живее по един демон. Ето коя е тъмната страна на всяка з...

Лъв иска да го обичате. Ще ви купи питие, ще ви забавлява с танц, ще ви разказва вицове. Но в секундата, когато спре да се чувства възхитен, той бързо преминава към нещо (или някой), който ще му обърне вниманието, за което жадува. Ако провеждате разговор с Лъв и той НЕ се фокусира изцяло върху вас, той се отегчава.

ДЕВА (23 август - 22 септември)

Мъжете Дева имат много специфични вкусове, но се двоумят да говорят, ако нещо не отговаря на тези вкусове. Мъжете Дева са много по-склонни към пълно изключване. Ако той не го усеща, очаквайте неловко мълчание. Въпреки че не го казва, той го мисли.

ВЕЗНИ (23 септември - 22 октомври)

Мъжете, родени във Везни, търсят връзка. Точно като везна, те искат да ги балансирате и обратно. Ако предизвикате някакъв вид дисбаланс, обаче, тези Везни бързо се отдалечават. Везните могат да бъдат неангажиращи и нерешителни, но искат партньорите им да са такива. Когато спре да пита вашето мнение или какво искате да направите, той е над него и има голям шанс той да се оттегли.

Астролозите съветват: Какви цветове да носим през 2021

Ако бялото и синьото бяха късметлийските цветове за миналата година на Плъха, в годината на Металния бик 2021 щастливите цветове са сре...

СКОРПИОН (23 октомври - 21 ноември)

Мъжете Скорпиони могат да бъдат сурови. Те секат точно до точката, често пъти с пренебрежение към другите. Ако той наистина не ви харесва, той ще го сложи край бързо и рязко. Понякога може да е трудно да се разпознае, когато Скорпион не чувства любовта. Но когато е с такъв, внимавайте за неговите саркастични коментари и самодоволни нагласи. Скорпионите носят своята незаинтересованост и тя може да бъде болезнено видима.

СТРЕЛЕЦ (22 ноември - 19 декември)

Макар че обикновено е игрив, Стрелец няма да се поколебае да ви каже как е. Те са прави. Ако той не ви харесва, няма съмнение, че ще ви уведоми. Когато спре да бъде неговият щастлив човек, пригответе се, защото той е на път да каже малко истина.

КОЗИРОГ (20 декември - 19 януари)

Кои са зодиите, които не вярват на зодии

Вижте кои са петте зодии, които не биха повярвали на това какво им вещаят зодиакалните знаци.  Козирог Козирозите са практични, ...

Мъжете Козирог са своенравни събирачи. Те са отговорни, надеждни и управлявани. Така че, когато започнат да говорят за работата си или за „списъците със задачи“, това означава, че те мислят по-малко за вас и повече за това, което трябва да свършат. Вие не сте виновни, те просто виждат тунел. 

ВОДОЛЕЙ (20 януари - 18 февруари)

Мъжът Водолей ще изглежда ЯВНО отегчен и откъснат, когато не е във вас. Те продължават бързо и жадуват за постоянна интелектуална стимулация. Без него те са много склонни да затворят напълно. Ако имате вниманието на Водолей, ще знаете. Те ще задават въпроси, ще избират мозъка ви и ще копаят по-дълбоко, за да ви опознаят. 

РИБИ (19 февруари - 20 март)

Понякога са прекалено идеалистични, но никога няма да изглеждат да ви наранят, като ви кажат, че не се интересуват. Може дори да се убедят, че грешат в своята незаинтересованост, само за да ви направят щастливи. Когато започнат да изваждат фразите: „Ами имам предвид ...“ или „Но като ...“, това означава, че се оправдават и се опитват да предговарят каквото и да следва изречение с изявление, което ги кара да се чувстват по-добре. Те не го правят, за да ви ядосат, но е подарък, че обмислят нещата в ума си. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Малко хора знаят къде се намира Бутан, а още по-малко името на столицата ѝ

Какво задължително се прави на Гергьовден за късмет?

Какво се дава на лазарките по традиция?

Как лесно да познаем чистия мед?

Урок по Лазаруване – какво прави всяка девойка на Лазаровден?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com