Как помагаш на български семейства, докато пестиш при пазаруване?

5304
Как помагаш на български семейства, докато пестиш при пазаруване?
Снимка: BILLA

Зачеването на дете е едно от чудесата на света, на живота и на любовта. Но съдбата невинаги ни дава наготово това, което искаме и което мнозина приемат за даденост, за нещо съвсем логично и обикновено. А то не е! То е магия – истинска и неподправена, то е и борба – на търпение и на надежда. Това най-добре могат да го разберат бъдещите родители с репродуктивни проблеми, които са изправени пред куп предизвикателства.

Фондацията „Искам бебе” подкрепя семейства, които искат да имат деца и защитава техните интереси, работи за промяна на обществените нагласи към хората с репродуктивни проблеми и не на последно място - информира, финансира и осигурява емоционална подкрепа на хората, които се борят за свое дете. Разбира се, всичко това би било невъзможно без подкрепата на бизнеса и обществото.

2021-ва е шестата поредна година, в която BILLA България подпомага фондация „Искам бебе”. Търговската верига припознава каузата на организацията като ежегодно съдейства с подкрепа и финансов ресурс, които осигурят ин витро процедури на български семейства. Само през 2020-та година дарената сума е 45 000 лева. Тя дава шанс на нови 11 двойки с репродуктивни проблеми да сбъднат мечтата си. В резултат от партньорството, 43 двойки са били подкрепени през първите пет години, а до момента са се родили 18 здрави бебета.

Как обаче можете да помогнете вие?

Ами много е просто – вие вече го правите, продължавайки да спестявате с BILLA. В началото на месец май, непосредствено след светлите християнски празници, утвърждаващи живота и събиращи семействата, BILLA България стартира нов период от кампанията със слоган „Благодарим ти, че пестиш“, разкривайки социално-отговорното ѝ измерение. Комуникацията е с фокус върху партньорството с фондация „Искам бебе“, а двигател на инициативата са ценностите на компанията да подкрепя значими каузи, което става възможно благодарение на разумните цени, възможността за спестяване на средства и доверието на потребителите към търговската верига. Защото благодарение на всички нас се случват добрини.

Всяка седмица веригата предлага разнообразни промоционални предложения, като например "Акция уикенд" с изгодни оферти от четвъртък до неделя, "Супер старт" предложения от понеделник до сряда, с които де се заредите за началото на седмицата, както и оферти с 50% отстъпка. Използвайте вашата BILLA Card, която се дигитализира миналата година, за да пазарувате по-разумно и да се възползвате от специалните промоции. Всичко става безконтактно, лесно и удобно.

От веригата дори са се погрижили да имате възможност да следите колко точно сте спестили през месеците на spestivbilla.bg. Дори нещо повече - всеки месец имате възможност да участвате в томбола за награди: спестената сума във вид на ваучер за пазаруване. Пазарувайте със своята BILLA Card, създайте своя профил, регистрирайте спестените суми и може да спечелите награда. А най-хубавото – така помагате и за раждането на повече българчета.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com