Как различните зодии отиват на работа?

10968
Как различните зодии отиват на работа?
Снимка: iStock/Guliver

ОВЕН
Скачате от леглото и се втурвате в банята, бързо и енергично се обличате. Идеалното начало за деня за вас е физическа активност. Хапвате набързо, пиете кафето на крак. Затова ви остава много свободно време, преди да поемете за работа. Затова най-добре спортувайте рано сутрин.

ТЕЛЕЦ
Сутрин не желаете да разговаряте с никого, поне преди да изпиете първото си кафе. Имате нужда от пространство и спокойствие.
Подготвяте се и тръгвате за работа бавно, леко и без напрежение. Чувствате се най-добре, ако сте уверени във външния си вид, за което отделяте доста време. Предпочитате да слушате инструментална музика.    

БЛИЗНАЦИ
Какво обичат да правят Близнаците, когато се подготвят за тръгване на работа? Да говорят и пак да говорят. Е, проблем е, ако живеят сами. Но, влизайки на работното място, веднага започват да бъбрят с колегите си. Най-добре се чувствате, ако има с кого да говорите още със ставането от леглото, независимо на живо, по телефона или да си разменяте съобщения в социалните мрежи. 

На кои зодии ще им спори в работата през 2022

РАК
Не обичате да ставате рано, но щом се налага, го правите. Предпочитате  да се приготвяте бавно и тихо. Толкова рано сутрин не ви се разговаря много. Обичате да се грижите за другите, да им приготвите закуска, да занесете кафе на колегите си.

ЛЪВ
Ранното ставане не е вашето време. Обикновено се събуждате доста кисели. Трябва ви малко време да се “пооправите” пред огледалото и вече сте готови да блестите. Не ви е приятно да се събразявате с другите: да изчаквате за баня, обща закуска, да споделяте общо транспортно средство. Трябва ви достатъчно време и достатъчно пространство да сте сами.  

ДЕВА
Вие сте човек на навиците, имате си сутрешна рутина. Независимо в колко часа започвате работа, ставате по едно и също време.
Действате по график, който трудно променяте. Докато се подготвяте за работа вкъщи, проверявате всичките задачи, като започнете от изхвърлянето на боклука и стигнете до подготовка на важен проект. Не обичате да бързате, рядко ви се налага, защото точно сте разпределили времето си.

5-те зодии, за които работата стои на първо място

ВЕЗНИ
Нищо не  правите хаотично, дори да не ви стига времето. Отделяте еднакво време за вас и за хората край вас. Трябва ви  време за облекло, прическа, затова никога няма да си заровите главата под възглавницата, когато алармата звънне.
Изцяло сте ориентирани към хората, затова ще намерите време да направите нещо за човека до вас - партньор, дете, приятел. Получавате енергия от другите, затова ви е важно да имате контакт с тях още от събуждането.

СКОРПИОН
Новините и социалните медии са първото, в което се заравяте още със събуждането. Не сте склонни да се мотаете и губите времето с дребни неща. Обичате да спортувате, но тъй като предпочитате да не общувате с хора рано сутрин, няма да отидете на фитнес. По-добре да правите упражнение сами у дома.

СТРЕЛЕЦ
Скачате веднага, като чуете алармата, не обичате да се размотавате. Кипите от енергия да свършите всичко за деня. Обичате да правите много неща едновременно, затова първото нещо е да си прегледате списъка със задачи. Мислите винаги напред, не обръщате внимание на дребни неща. Над битовизмите сте, право към голямата цел.

Зодиите, които трябва сериозно да се замислят за стартиране на собствен бизнес през ноември 2022 г.

КОЗИРОГ
Не скачате веднага от леглото, но и не отлагате алармата. Просто следвате правилата. Не обичате промените. Предпочитате еднаквите ритуали - пиене на кафе, обличане, приготвяне за работа в един и същи ред. Дисциплирана натура сте, затова бързо се приготвяте за работа. Имате строго определени дрехи за работа и никога не се колебаете какво и как да облечете. 

ВОДОЛЕЙ
Както и самата ви личност, всяка сутрина за вас е непредсказуема. Не обичате да ви се казва какво и как да направите. Не обичате да следвате рутината.  Всяка сутрин за вас е различна. Един ден ставате веднага, като чуете алармата, на следващия ще се излежавате. Вие просто не обичате еднообразието.Действате на настроения. 

РИБИ
Вие обичате да си поспивате. Не сте мързеливи, просто не обичате да бързате и действате припряно. Правите всичко без напрежение - бавно и спокойно. Ако имате време, ще си изпиете кафето и ще закусите в леглото. Ще четете, докато се храните. Следва дълъг душ и подготовка за деня.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com