Как ще ни повлияе ретроградният Сатурн през 2021?

6201
Как ще ни повлияе ретроградният Сатурн през 2021?

Сатурн ще бъде ретрограден между 22 май и 10 октомври 2021 г. във Водолей - което ще бъде един от най-трудните ретроградни периоди. Сатурн е планетата на житейските уроци. Има бавно движение, отнема му 30 години, за да се върне към зодия. В момента той е в Козирог, знакът, който управлява. Ретрограден Сатурн означава да ни дисциплинира, да ни научи на важността на отговорността, на продължителната работа и на дългосрочния успех. Той е като авторитарна фигура, от която се страхувахме, когато бяхме деца.

Неговите уроци не са никак приятни, но са необходими, за да можем да се развиваме и да станем по-добри версии на себе си. Ето какви са житейски уроци за всяка една от зодиите: 

Овен 

Предстои ви промяна по отношение на приятелствата и връзките. Може да искате да сортирате съществуващите си взаимоотношения и ще почувствате, че не можете да бъдете част от обществото, имате желание за нещо различно, за друго ниво на взаимоотношения. Ще се откажете от хора и организации, от които сте били част. Нуждаете се от зрели взаимоотношения, които ви помагат да се развивате, а не да включвате, затова ще търсите места, които са непознати за вас, защото имате нужда от новост, като по този начин напускате зоната си на комфорт. 

Телец 

За вас областите, които ще видят революция, са работата и кариерата, където нуждата от промяна ще стане все по-голяма. Независимо дали искате да напреднете в текущия домейн, или смятате, че е време за повишаване на заплатата, или дори искате да промените напълно вашия домейн. Време е да помислите за такава промяна, включително социалния си статус. Независимо дали става въпрос за брак или развод, въпреки че бих предпочел да избера социалния напредък, смятате, че най-накрая можете да направите следващата стъпка в обществото. 

Близнаци 

Вашата житейска философия, религия и духовност ще претърпи дълбоки трансформации през следващите години. Чувствате се подтикнати да копаете дълбоко, към вътрешни промени и коренно да промените възприятието си. Време е да се развиете в други равнини заедно с материалните, така че всичко, което ви заобикаля, заема задната седалка, докато се фокусирате повече върху вътрешността. Осъзнавате, че някои от нещата, които виждате, не са правилни, или се фиксирате върху остарелите концепции. Вашите отношения с чужди страни също ще бъдат променени, може да се свържете с чужди хора или просто да се интересувате от други култури, а за тези, които вече са в чужбина, можете да помислите за по-стабилен живот там, където се намирате. 

Рак Скритата част от живота и от вас искат да бъдат изведени на светло. Има промени, които се случват на вътрешно, фино и чувствително ниво. Не е най-лесното време, но се подгответе за дълбоко прочистване. Време е да оставите настрана всички страхове или задръжки и да копаете дълбоко. През тези години имате възможност да излекувате много травми. Всичко се променя във вас ... това е, ако това е, което искате. Наследствата и общите стоки също могат да бъдат в центъра на вниманието, по отношение на споделянето в случай на развод или изясняване на определени документи за наследство. 

Лъв 

Какво значи Сатурн в зодиите или в домовете?

Сигурно много от вас са повдигали вежди като са чули, че Стрелец е в Сатурн или друго подобно нещо. Решихме в тази статия да споделим е...

За вас този транзит е изключително важен, защото вашият противоположен знак е активиран, приятелства, романтични връзки и партньорства както сантиментални, така и за бизнес цели. Всички партньорства ще бъдат поставени под микроскопа, защото ще почувствате необходимостта да почистите тази сфера от живота. Може да е време и за конструктивен и дългосрочен брак, но също и за развод, за бракове, които не са работили от известно време. 

Дева 

За вас трансформацията ще се случи в отдела за работа и здраве. За някои е дошъл моментът да променят начина си на работа, да търсят нещо по-добро или да изискват определени права. Натискът за работа е доста интензивен и работните отговорности се увеличават всеки ден ... би било идеално да направите някои промени, за да подобрите ситуацията си възможно най-много. За други здравето може да ви изиграе номера, може да има проблеми, свързани със стреса поради липса на сън. Обърнете специално внимание на долната част на краката и нервната система. 

Везни

Да кажем, че се измъквате малко по-лесно, защото сегментите, които ще бъдат засегнати, са хобита, удоволствия и деца. Може да искате да се погрижите повече за себе си, но може да не се получи, защото винаги се появява нещо. За тези, които имат собствен бизнес, е време за реконструкция и сериозни промени. Децата може да са неприятности, защото те узряват и се променят, или може би ще се скарате. За тези, които искат деца, 2021 г. ще бъде благоприятна година в това отношение. 

Астрономи на Рожен наблюдаваха доближаването на Юпитер и Сатурн

Астрономи са наблюдавали от обсерваторията на Рожен тази вечер доближаването на Юпитер и Сатурн. Информацията е от Никола Петров, дирек...

Скорпион 

Домашният и семейният сектор ще ви създадат някои проблеми, независимо дали искате да промените или да направите ремонт, да продадете или купите имоти, ще трябва да работите усилено в тези сектори. Обърнете специално внимание на бюрократичните въпроси, правилата и документите трябва да бъдат разгледани два пъти, преди да действате. Родителите може също да се нуждаят от вас повече през тези години или ще трябва да решите някои проблеми от тяхно име. Документите за собственост също могат да изискват вашето внимание. 

Стрелец 

За Стрелеца се извършва преструктуриране по отношение на мисленето и комуникацията. Време е да промените начина си на мислене и действие. Умът ви ще стане по-зрял, въпреки че може да почувствате психически натиск, това е сигнал да се откажете от старите модели и да се отворите за нови хоризонти. Комуникацията може да е малко хаотична, може да се появят някои комуникационни проблеми и може да се наложи да поправите някои грешки в това отношение. Можете да започнете важни проучвания или да научите нов занаят. 

Козирог 

Витлеемската звезда или сближаването на Юпитер и Сатурн може да се види тази вечер

При добро време тази вечер всеки би могъл да наблюдава видимото сближаване на двете големи планети от Слънчевата система - Юпитер и Сат...

Отървавате се от Сатурн във вашия знак, но ще трябва да се справите с него във финансовата област. Време е, след толкова много почистване, да преразгледате собствената си стойност, нещата или ситуациите, които оценявате и които не бива да оценявате вече, можете да преразгледате своите стоки и финанси и начина, по който харчите или пестя пари. Време е да бъдете по-внимателни във всяко отношение и дори да се откажете от много навици, събрани навреме, възприемайки минималистичен начин на живот. 

Водолей 

Вие сте насочени към Сатурн, така че ще почувствате най-силно влияние. Не е било твърде лесно за вас през последните 3 години, но сега трансформациите са малко по-конкретни и ще почувствате присъствието на Сатурн повече. Необходима е нова вътрешна реконструкция, отказвайки се от стари ситуации и неща, ще трябва да разрушите всичко, за което сте вярвали, че е непроменено и да потърсите по-здрави тухли за основата на живота си. Може да се почувствате заседнали, защото нещата не се движат и никога нищо добро не ви се случва, но животът ви сега ще се промени повече от всякога, просто още не го осъзнавате, ще ви трябва търпение, за да видите на практика вашата промяна. 

Риби

Сатурн ще повлияят на вашето подсъзнание, сън и здраве. Интериорът ще започне да кипи в определени часове през следващите 3 години и отдавна забравени ситуации могат да излязат наяве. Може да почувствате вътрешен безпокойство, без винаги да знаете защо само вашето подсъзнание ви изиграва номера. Възможно е да възникнат проблеми със стари врагове, така че внимавайте за доброжелателните хора около вас. Обърнете голямо внимание на здравето си, защото някои хронични заболявания или стари заболявания може да се върнат. Вашият сън също може да бъде засегнат.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Къде се намира най-големият язовир в света

Колко струва най-скъпата картина в света

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 19 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 19 март /валутен калкулатор/

Колко държави има в Азия

Три лесни начина да изпълните дома си с аромати на пролет, освен с почистване

Евтин начин за борба с паяците: засадете това растение в дома си и ще забравите за тях завинаги!

Защо пералнята не пълни вода?

5 често срещани грешки при миене на зъбите

Как да използвате цитрусовите кори за ежедневно почистване?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com