Как върви кариерата на всяка зодия през 2021-ва година?

5247
Как върви кариерата на всяка зодия през 2021-ва година?
Снимка: iStock/Guliver

Вече преполовихме годината и е време за малко равносметка.

Нека видим как върви кариерата на всяка зодия до момента: 

Овен 

За Овен, 2021 е отлична година за обучение, професионално обучение и подготовка за кариерно развитие. Тази година може да донесе на Овните достатъчно професионално удовлетворение: интересни предложения за работа, награди според усилията им, повишена известност, признателност и др. През първата част на 2021 г. Овните трябва да запазят известна финансова предпазливост, да избягват рискови решения и грешки в оценката по отношение на ресурсите и възможности. През последните месеци на годината се очаква ново сътрудничество или договори. Овните също трябва да бъдат предпазливи по отношение на пътуванията от разстояние и контактите с чужденци или хора, живеещи далеч. 

Телец 

2021 година ще подчертае вашата творческа страна. Не се колебайте да поемете някои рискове в професионалната област. Ще получавате награди през цялата година. Възползвайте се от всяка възможност, която възникне. Най-доброто време е да поискате увеличение на заплатата или повишение, тъй като връзката ви с началниците ви е отлична през цялата година. Избягвайте да вземете пари назаем и се опитайте да намалите разходите. 

Близнаци 

След бурен период 2021 година ще бъде относително спокойна по отношение на професията. Увеличаването на заплатите и повишенията - това ви очаква, ако сте готови да жертвате малко от свободното си време за преследване на професионалните си цели. Във финансово отношение ще успеете да се отървете от дълговете си, заемите и ще възстановите част от претърпените напоследък материални загуби. Обърнете внимание на всякакви придобивания, включващи много пари и неоправдани разходи. 

Рак 

До септември 2021 г. Юпитер улеснява достъпа до информация за Раците и им помага да усвояват лесно нови идеи. През този период Раците трябва да четат, пишат, да се абонират за вестници и списания, да се запишат за шофьорско училище, да научат чужд език, да вземат клас, който подбужда интереса им, или да отидат на учебно пътуване. Също така, благодарение на Юпитер, Раците стават по-небрежни, установяват много по-лесни връзки и техните комуникационни или преговорни умения се подобряват. Домът на връзките на Рака е допълнително белязан от Плутон, който оказва своето влияние през по-голямата част от времето на фино ниво. От септември 2021 г. основните постижения включват дома, семейството и недвижимите имоти. Вероятно ще инвестирате, ще обновите или ще се преместите на по-красиво, просторно и по-ценно място. 

Лъв

Този период е отличен за прилагане на практика на вашите идеи и планове. Ще има много поводи за намиране на нова работа, може би дори за преместване в друг град или държава. Първата половина на годината ще подкрепи желанието ви да научите повече и да разширите професионалната си ария. Възможно е да възникнат няколко финансови проблема, но вие ще успеете да ги разрешите с вашата характерна решителност. 

Дева 

Тази година кариерата ви ще ви донесе много удовлетворение и подобрение в доходите ви. Идеалният момент е да затвърдите професионалния си статус. Уверете се обаче, че знаете кой начин е най-добре да подчертаете вашите възгледи и идеи пред колегите и властите. Нека други хора също да изразят мнението си. Избягвайте конфронтации и разгорещени дебати, които могат да имат отрицателно въздействие върху бъдещето на вашата кариера. Имате желание да опитате нещо по-смело, като например да инвестирате, да закупите акции (при условие, че изучавате пазара и имате надеждни финансови съветници), да възприемете иновативни методи или модерни технологии, които биха могли да рационализират вашата работа и да ви донесат повече пари. 

Везни 

Професионалният ви живот може да премине през период на колебания през първата част на 2021 г., когато изглежда, че търсите решения, целящи да го направят по-печеливш и в същото време по-приятен. Общата ситуация се подобрява забележимо от септември 2021 г. Юпитер възстановява вашата сигурност и увереност, вдъхва енергия и жизненост и ви носи постижения в повечето области на живота. 

Скорпион 

Плутон, планета, с която Скорпионът има специални афинитети, е в дома на интелигентност и комуникация на Скорпиона от 2009 г., където ще остане до 2024 г. Това е доста време, така че трябва да се възползвате от предимствата на тази позиция: убедителна сила, умствена сила, способност за анализ, талант за изследвания и разследвания, интерес към психологията и различни дълбоки, фини или дори загадъчни теми, а също и да се предпазите от неприятното му влияние: прекомерен критичен дух, негативни мисли, тревожност или фобии , нервно напрежение и склонност към манипулиране на останалите. В най-добрия си интерес би било да се съсредоточите върху изучаването на теми, по които сте запалени, да се научите да говорите честно и директно с някой от близките си за това, което ви притеснява, да се опитате да научите някои техники за умствена релаксация или да направите неща, които може да улесни личното ви развитие. 2021 година е особено подходяща за намиране на приятел или група, които биха могли да ви помогнат в тези насоки. 

Стрелец 

През 2021 г., за да постигнете успех, би било най-добре да се съсредоточите върху по-малко, но важни цели, за които знаете сигурен, че можете да управлявате. Новите проекти, които искате да провеждате бързо, могат да се забавят или да ви натоварят. Най-изгодно за вас би било да се включите съзнателно в дългосрочен проект, от който не очаквате незабавни резултати. Ако работите върху него последователно и отговорно, с течение на времето, това ще ви предложи голямо удовлетворение. С Юпитер, Великият благодетел, в къщата на кариерата до септември 2021 г. имате високи стремежи и мащабни планове. Вашият статус и престиж се подобряват и се появяват нови открития и големи шансове за успех. Опитайте се да бъдете рационални, не надценявайте шансовете си и никога не спирайте да се стремите към успех! Юпитер дава, но не помага на тези, които не си помагат! 

Козирог 

Каква кариера да преследвате спрямо числото на живота ви

Числото на живота се изчислява като се събират всички числа на рождената дата до единично число. В тази статия ще разгледаме каква кари...

През 2021 г. Козирозите ще трябва да положат повече усилия в професионалната област, за да достигнат нови върхове в кариерата си. Опитайте се да се откроите в проектите, в които се включвате, и поискайте моралната подкрепа на хората около вас. Освен това ще има определени обстоятелства извън вашия контрол и те могат да имат неочаквани резултати. 

Водолей 

Парите са тема от голям интерес за Водолей през 2021 г., тъй като месечните възли енергизират финансовата ви ос, Нептун е в една от двете финансови къщи на Водолей през цялата година, докато Юпитер е във вашата друга финансова къща до септември. Вероятно ще спечелите много пари, но трябва да бъдете много предпазливи, защото загубите също могат да бъдат значителни. Що се отнася до кариерата на Водолея, през 2021 г. тя може да премине през процес на реорганизация или нулиране на целите, след дълъг процес, който може да продължи от началото на годината и до есента. Този процес може да бъде поръсен със стресови или конфликтни моменти или дори да бъде стимулиран от състезанието. 

Риби 

През 2021 г. Рибите ще преминат през конструктивна фаза в професионалната област. Вашите планове, свързани с кариерата, ще срещнат нови измерения и вие ще желаете нови неща. От първостепенно значение е да не се оставите да бъдете затрупани от малки несъвършенства и да продължите напред. Опитайте се да бъдете внимателни в средата на годината. Допълнителни възможности за доходи могат да се появят през юни и юли и връзката с финансовите институции е улеснена. Последният семестър на 2021 г. е благоприятен за Рибите по отношение на инвестиции в недвижими имоти, придобиване на трайни предмети или стартиране на бизнес с добро развитие в бъдеще. Парите се държат добре, когато се използват за практически, точни цели.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

10 съвета, които ще ви помогнат да поддържате свеж и приятно ухаещ дом

Съсипват я: 7 неща, които убиват вашата боядисана коса ден след ден

Как се е празнувала Цветница в миналото?

Топ 20 оригинални идеи за декорация на великденските яйца

В какво най-богатите 0,001% в света влагат парите си?

Знаете ли къде се намира остров Гренада

Какво да не правите на Цветница?

Колко на брой са Балеарските острови

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com