Каква е твоята здравословна закуска според зодията

58756
Каква е твоята здравословна закуска според зодията
Снимка: iStock/Guliver

Закуската е най-важната част от храненията за целия ден. С нея трябва да приемем достатъчно енергия и калории, за да можем да издържим останалата част от деня. Тя трябва да е богата и на фибри, витамини и минерали. Но каква да бъде?

Трябва ли закуската да е от точно определен тип, за да бъде обявена за здравословна такава? За щастие не! Има много различни видове закуски, които могат да ви помогнат да имате една пълноценна сутрин, трябва само да изберете тази, която най-много ви харесва. Оказва се, че и звездите имат пръст в това. Ето какво представлява любимата здравословна закуска на всяка зодия.

Жените от тези 4 зодии ще ви направят истински щастливи

Има жени, които могат спечелят сърцето на всеки мъж. Те са истински кралици и знаят как да привличат вниманието на околните към себе си...

Овен

Зодията е управлявана от Марс, който има силна енергия, която ви кара да обичате, когато нещата се случват бързо. Ето защо бързата закуска е идеална за вас. Опитайте да направите някои питателни мъфини с ядки и бадемово брашно, когато имате време и да ги държите под ръка, за да можете да си вземете един-два, когато тръгвате за работа.

Телец 

Обичате да отделяте време за нещата, Телец, и това може да ви накара да закъснеете за работа или да пропуснете закуската. Опитайте се да насрочите известно време от сутрешния си ритуал, за да можете да се насладите на бърканите си яйца и пресни плодове преди да излезете за работа.

Близнаци 

Ето кои зодии са щастливи необвързани и кои мечтаят за сериозна връзка

Стане ли въпрос за отношения, всеки мечтае да открие любовта на живота си. Онзи специален човек, с който всичко е по-лесно, обичате се...

Не можете да изберете най-добрата закуска, затова често експериментирате и искате да имате различни варианти. Уверете се, че имате опции като мюсли и твърдо сварени яйца, удобни по всяко време, така че да можете да изберете какво искате за даден ден.

Рак 

Обичате солидна питателна закуска, Раци, затова нещо като овесена каша с ядки и плодове е чудесно за вас. Тази любов към сутрешната храна може да ви накара да пожелаете сладкиши, но има много начини да имате уютна закуска, без да нарушавате хранителните си цели.

Лъв

Вие сте кралете на зодиака, Лъвове, затова най-добрата закуска за вас се прави от някой друг, който също така я сервира и почиства след това.

2018 ще бъде невероятна година за ЕДНА ЗОДИЯ

2018 вече е тук и докато всички правят грандиозни планове и си поставят цели, има една зодия, за която годината ще е по-специална от ко...

Дева

Обичате здравословни неща, Дева. Опитайте високо протеинова закуска или се разровете в интернет, за да намерите следващата голяма тенденция в закуските. Тост с авокадо? Щом е здравословно сте на линия!

Везни

Обичате красивите неща и закуската ви не е изключение. Желаете нещо, което и на вкус е толкова добро, колкото изглежда. В повечето случаи това означава плодова салата с йогурт. Ще бъдете изкушени да вземете и кафе изкушение на път за работа, но внимавайте със захарта.

Скорпион

Имате склонността да се фокусирате върху нещо конкретно и да правите само него… докато не ви омръзне. Затова често ровите из любимите си кулинарни блогове, за вдъхновение, което да правите през следващите седмици.

Стрелец

Вие сте пълни с енергия и искате да станете и да се движите. Затова идеалната закуска за вас е протеин на прах, който можете да пиете наведнъж, или да комбинирате със семена от чиа, кисело мляко и плодове за бърз прилив на енергия. Всичко, което ви е забавно и е здравословно, е добре дошло за вас.

Козирог

Вие правите всичко, за да управлявате времето си правилно, Козирог, и закуската не е изключение. Ето защо нещо, което можете да подготвите предишната вечер, като овес за една нощ, е идеално за вас. Просто го поставете в бурканче в хладилника, за да можете просто да го вземете на сутринта и да закусите с него.

Водолей 

Вие сте бунтовник на зодиака, Водолей, и обичате да правите нещата по различен начин. Докато всички останали се зареждат на зърнени храни, вие искате да ядете това, което е модерно. Опитайте зелен лук с авокадо, кисело мляко, бисквити с масло от мед, или дори студена пица. Докато е различно (и вкусно), вие сте доволни.

Риби 

Тъй като сутринта може да се окаже трудна за вас, започнете да оставяте на работа някои ястия като кисело мляко и плодове или минерални овесени ядки, за да се уверите, че сте покрити за тези сутрини, когато просто не можете да се храните у дома.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Топ 20 оригинални идеи за декорация на великденските яйца

В какво най-богатите 0,001% в света влагат парите си?

Знаете ли къде се намира остров Гренада

Какво да не правите на Цветница?

Колко на брой са Балеарските острови

Любов в облаците: Пилот предлага брак на стюардеса пред пътниците (ВИДЕО)

Черен чай или кафе - кое ще ви събуди по-добре

Каква е причината да обикаляме 3 пъти църквата на Великден?

Какво задължително се прави през Страстната седмица?

Изплашете веднага: 7 най-ефективни начина за защита срещу кърлежи

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com