Каква е тъмната страна на зодия водолей, за която никой не подозира

41844
Каква е тъмната страна на зодия водолей, за която никой не подозира
Снимка: Pixabay.com

Водолеят обича да се бунтува, дори и да не знае защо, дори и да няма край. Водолеят е над всичко и е по-умен от всички. Той е отегчен от света такъв, какъвто е и иска да създаде хаос, за да види какво ще се случи.

Тъмната страна на Водолеите крие тяхната емоционална студенина, егоцентричност и ексцентричност. Те се опитват да гледат на нещата от практична гледна точка, но отношенията изискват емоционално участие и Водолеите имат сериозни проблеми с това.

1. Хладнокръвни и безчувствени.

Уран е управляващата планета на Водолея. Той е виновен за хладнокръвието. Въпреки привидно приятелското отношение на Водолея към другите, той не влага никакви чувства в комуникацията. Той е готов да ви ужили всеки момент.

2. Мисли се, че винаги е прав.

Опитайте се да спорите с Водолей и ще се уверите, че е почти невъзможно. Той е толкова убеден в аргументите си, че няма сила, която да го убеди в противното.

3. Никога не знаеш какво наистина мисли.

Водолеите рядко са напълно искрени. Те могат лесно да кажат това, което знаят, че искате да чуете, без да се замислят. Измамата им е поразителна в момента, когато най-малко очаквате.

4. Те са умни.

Те са умни, умът им е като бръснач и затова винаги знаят как да преценят ситуациите в своя полза. В природата им е да се установяват на местата, към които се стремят, понякога с цената на всичко.

5. Предпочитат да не задълбават във връзката си.

Водолеите често могат да бъдат наистина повърхностни, което може да отблъсне околните, особено техните близки. Любими за Водолея са приятелствата и интимните връзки без дълбоки връзки.

6. Природата им е парадокс.

В един момент можете да чуете Водолея да казва едно, а в следващия – съвсем обратното и то с такава убеденост, сякаш не е казал преди нещо друго. Ако се опитате да спорите с него за това, ще срещнете яростна съпротива и аргументи в негова защита.

7. Патологични лъжци.

Една от най-измамните зодии в зодиака е Водолеят. Той е склонен да лъже дори когато не е необходимо, просто за спорта. Ако трябва да говорят за лични преживявания и взаимоотношения, Водолеите в много случаи украсяват историите си. Те не винаги помнят какво и на кого са казали, откъде идват съмненията на другите.

8. Упорити.

Водолеят също е човек, който с радост ще се присъедини към вашата кауза за опазване на околната среда или правата на човека, но в следващия момент ще се запъне като магаре на мост, ако нещата не вървят както трябва.

Те рядко се сблъскват директно. В повечето случаи те измислят таен план, за да променят всичко. Поради това много хора ги смятат за коварни и зли.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунакът?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Коя е столицата на Киргизстан

Кога се минава под масата на Великден?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com