Каква е възрастта на вашата душа и нейната мисия?

19833
Каква е възрастта на вашата душа и нейната мисия?
Снимка: Gerd Altmann / Pixabay

Според доктрината за прераждането човешката душа не е прикрепена към биологичното тяло. Това е енергийната памет на всички минали прераждания.

Как да изчислим възрастта на душата?

За да разберете възрастта на душата си, трябва да съберете всички числа от датата си на раждане. Резултатът трябва да бъде едноцифрен показател от 1 до 9. Следователно, ако сумата е двуцифрена, трябва да се съберат и нейните компоненти.

Номер 1

Млада душа, появила се в момента на раждането на човека. Основната задача на душата с числото 1 е да натрупа опит. Такива хора се интересуват от всичко. Единиците обичат всичко ново, лъскаво и не се задълбочават в предимствата.

Знаците, че душата ни е изморена и как да я лекуваме

Номер 2

По-младата душа е на около 100 години, така че второто ниво на душата може да се сравни с дете, което вече започва да ходи. В това въплъщение тяхната задача е да подобрят комуникационните умения, дипломацията и взаимодействието с другите.

Номер 3

Това също е все още млада душа, но вече е преминала първите две преживявания на "Аз" и "Връзки". Възраст - 150-200 години. Това въплъщение е свързано с творчеството. Има нужда да реализират своите таланти пред широката публика. Такава душа предпочита да прекарва време с любимите хора.

Номер 4

Зряла душа. Възраст от 200 до 300 години. Четворките вече са натрупали достатъчно опит, имат добра интуиция и изобретателност. Това е нивото, когато вече е възможно да се споделят знания със света. Ако това е вашето число, трябва да се съсредоточите върху развитието си като експерт.

7 признака, по които се познава, че носите СТАРА душа

Номер 5

По-зряла душа. Възраст - 500 години. Такава душа е преминала през преживяванията на "Аз", "Връзки", "Общество" и "Ментор". На това ниво има заявка за разширяване на хоризонтите - хората с такава душа са по-фокусирани върху чуждите желания. Те се чувстват щастливи, когато помагат или се грижат за някого.

Номер 6

Много зряла душа. Възраст - 600-700 години. Душата от шестото ниво чака по-голяма мисия от предишните прераждания. Хората с такова число не си разменят глупости, те са емпатични, от ранна възраст се държат разумно и спокойно. Те са естествени духовни водачи и помощници. Потребността им от общуване се определя не от любопитството, а от желанието за предаване на знания.

Номер 7

Мъдра душа. Възраст - около 1 хил. години. Седмиците рядко се колебаят - те знаят какво искат. Опитът, който са натрупали в минали животи, ги прави по-уверени. Тяхната задача е да повишат своята интелигентност, да я покажат пред света. Такива хора стават изобретатели, творци в глобален смисъл.

Има ли разлика между дух и душа?

Номер 8

Нивото на душата е мъдрец. Възраст - повече от 1 хил. години. Осмиците са преминали всички прераждания и се подготвят за последното прераждане. Предишният опит прави такива души мистерия. Хората с това число са отговорни за всичко, което предприемат.

Номер 9

Стара душа. Възрастта е трудна за определяне. Деветото ниво на душата завършва цикъла на въплъщенията. Мисията на такава душа е да се отдаде на света, да служи на обществото. Деветките имат мощна интуиция, привличат хората към себе си като магнит, усещат добре болката на другите и помагат да се справят с нея.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо не трябва да се глезите с безплатни бонбони на рецепцията?

Тези жени не могат да носят обувки с висок ток

Пътешествие за вкуса: 5 интернационални ресторанта в София

Как се казва столицата на Шри Ланка

Как се казва столицата на Пакистан

Как да избегнете сълзите, когато режете лук: 8 начина, които трябва да опитате

Защо шоколадът ни прави по-щастливи: 9 изненадващи факта за любимото лакомство

Можете ли да отслабнете по-бързо, като тренирате на празен стомах?

Как се пише: осигуровки, осигоровки, усигуровки или усигоровки?

Какъв пост се спазва през Страстната седмица?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com