Каква кариера да преследвате спрямо числото на живота ви

2753
Каква кариера да преследвате спрямо числото на живота ви
Снимка: iStock/Guliver

Числото на живота се изчислява като се събират всички числа на рождената дата до единично число. В тази статия ще разгледаме каква кариера да имате спрямо него. 

Жизнен път 1

Като 1 сте известни с това, че сте лидер с безкрайно творчество, независимост и оригиналност. Каквато и кариера да изберете в живота, тя несъмнено ще изиграе силните ви страни като лидер и новатор. Склонни сте да намирате най-голямо щастие в това да бъдете напълно себе си и да правите неща, за които сте увлечени. Процъфтявате в работна среда, където можете да работите самостоятелно, да ръководите другите или да започнете нещо от нулата. Търсете кариера като предприемач или независим изпълнител (за да можете да бъдете свой собствен шеф); изпълнителен директор, мениджър или продуцент (за да можете да бъдете шеф на другите); или графичен дизайн или майсторство (тъй като сте толкова творчески настроени).

Жизнен път 2

Зодиите, които имат най-високи амбиции

Амбицията е черта, която ни помага да постигнем успех в кариерата, бизнеса и личния си живот. Това е нашата мотивация, двигател, стимул...

Повтарящите се теми през целия ви живот като 2 - и при избора ви на кариера - са вашите нужди да изразявате любовта, сътрудничеството и дипломатичността си във всичко, което правите. Животът е поредица от образователни преживявания за вас и всеки шанс, който можете да получите, за да донесете вашите прекрасни подаръци със света, е шанс, който ще предприемете с отворени обятия. Най-много се чувствате като у дома си в кариерна обстановка, подходяща за групи - където можете да отхвърляте идеи от други хора и да се учите един от друг. Подкрепата, сътрудничеството и интуицията са изключително важни за вас. Потърсете кариера, помагаща на другите, като образование за медицински сестри или консултиране; правене на разлика за по-доброто, като адвокат или политик; или нещо, което отговаря на вашите социални умения, като барман или сервитьор.

Жизнен път 3

Като 3, много неща в живота идват естествено за вас. Изобилието от подаръци, които имате, улеснява намирането на кариера, към която сте запалени - просто трябва да се доверите, че кариерата, която в крайна сметка изберете, си заслужава упоритата работа. Вашата цел в живота е да споделите своята чувствителност, вдъхновение и радост с другите и, разбира се, да превърнете тези умения в кариера. Потърсете кариера, която да влезе в силните ви страни в комуникацията и артистичния израз. Наклонете се към музика, изкуство или писане; реклама или журналистика; или кариера, при която можете да общувате с хора, като психология или социология.

Жизнен път 4

Като 4, вие сте естествено привлечени от организация, дисциплина и упорита работа - както в личния, така и в професионалния си живот. Без значение каква кариера изберете, сигурността и стабилността ще бъдат вашата цел номер едно. Вашата втора цел? Намирането на кариера, в която можете да видите успех в продължение на години - вашата лоялност и надеждност се простират далеч извън вашите взаимоотношения. Потърсете кариера, която свързва вашите страсти и нужди. Вие ще искате да намерите нещо, което има определена рутина и сигурно бъдеще, което можете да очаквате с нетърпение, като финансов плановик, ръководител на проекти или счетоводител. Разпространението на вашите знания също е много важно за вас, което може да ви направи чудесен учител, инженер или експерт в бранша.

Признаци, че сте на точното работно място

Дали да продължа да работя в същата фирма? Това е въпрос, който все някой ден ще си зададете, ако още не сте го направили. Как да разбе...

Жизнен път 5

Като 5 сте известни с това, че сте безстрашни, авантюристични и свободни. Какъвто и кариерен път да изберете за себе си, той трябва да бъде толкова вълнуващ, колкото и да имате способността да ви ангажира по всяко време. Съществува ли такава кариера? Да, но само ако положите усилената работа, за да го осъществите. Потърсете кариера, която може да внесе гъвкавост и забавление в професионалния ви живот. Ще успеете в кариери, които ви дават шанс да работите с хора от всички сфери на живота и културите, като гостоприемство, пътуване или продажби. Освен това връзките с обществеността и маркетингът ви дават шанс да направите по малко от всичко, без да се чувствате отегчени - няколко от основните причини, поради които на първо място „прескачате работа“.

Жизнен път 6

Като 6, вашата цел в живота е да възпитавате, да служите на другите и да бъдете отговорни. Вие сте човек от „голяма картина“ - не обичате да управлявате микро и със сигурност не оценявате да ви казват какво да правите. Ако можехте да имате мечтаната работа, тя би била такава, в която можете да бъдете свой собствен шеф и да се обадите. Въпреки това обичате да помагате на другите и сте един от най-състрадателните от всички житейски пътища. Домът и семейството са много важни за вас и кариерата като консултиране, сестринство, гостоприемство и социална работа ви позволяват да внесете тези ценности в работата си. Творчески кариерни пътеки като графичен дизайн, мода и интериорна декорация също могат да предизвикат интереса ви.

Жизнен път 7

Тези зодии са най-големите КАРИЕРИСТИ

Всеки човек иска да успее в живота и да има добра кариера. Някои са готови дори да минат границите на морала, но да успеят в корпоратив...

Въпреки че, има моменти, в които прекалено анализираш нещата, имаш вродена способност да бъдеш много чувствителен и емоционален човек, когато имаш възможност да се свържеш с другите. Самоизследването е изключително важно за вас - ако успеете да намерите кариера, която да ви помогне да се свържете с другите и да се озовете в процеса, ще бъдете щастливи. Потърсете кариерни пътеки като психология, социална работа, изследвания или дори астрология и нумерология, за да ви предоставят възможност да помагате на другите и да се потопите дълбоко в себе си.

Жизнен път 8

Като осмица вие сте двигателят на житейските пътища. Съдбата ви е да окажете голямо влияние в кариерата си и ще намерите успех и овластяване във финансови, социални и кариерни постижения. Вие сте изключително амбициозни и издръжливи и имате желание да станете експерт в каквато и кариерна област да изберете. Потърсете кариера, която ви позволява да се съсредоточите върху целите си и да постигнете това, което сте си поставили за цел. Можете да намерите щастие в кариерни пътеки като счетоводство, финанси, медицина, право или инвестиции. Тези области обикновено изискват много упорита работа в продължение на няколко години, което е вид стабилност, която търсите в професионалния си живот.

Жизнен път 9

Като 9, вашата житейска цел е да развиете своята духовна и хуманитарна страна. Един от най-големите ви подаръци е способността да постигнете успех във всичко, което ви интересува. Имате способността да правите почти всичко в кариера, стига да останете отдадени на каузата и да полагате упорита работа. Вие сте много благотворителни, щедри и състрадателни. Склонни сте да се чувствате най-изпълнени в кариерата с хуманитарна кауза, свързана с тях. Търсете кариера като човешки ресурси, доброволческа дейност или активизъм за граждански права, за да постигнете целта си да искате да помогнете на другите. Освен това писането, музиката и студийните изкуства могат да ви помогнат да влезете в контакт с вашето вътрешно Аз и да изразите творчеството си.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Черният шоколад преди лягане не вреди на нощния сън

Ябълка през нощта: добре или зле?

„Лазаре, стани“ – какво се случва с Лазар след възкресяването му?

Как да излезем от Великия пост, без да навредим на здравето си: 10 правила

Какво се прави в църквата на Цветница?

Дерматолог разкри дали трябва ли да измиваме косата си два пъти с шампоан

Топ 5 на най-полезните плодове през пролетта (СНИМКИ)

Спрете стареенето: 5 съвета за грижа за косата, които ще ви подмладят с няколко години

Тази притча ще преобърне живота ви

Стихотворение за 26 април 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com