Каква ЛЮБОВ да очаква всяка зодия до края на 2021 г. (Част 1)

25681
Каква ЛЮБОВ да очаква всяка зодия до края на 2021 г. (Част 1)
Снимка: Istock/Guliver

Всяка зодия си мечтае за перфектната любов и то по скоро, така че да сподели щастието си с някой човек, с когото да усещат както радост, така и спокойствие, страст и споделеност. Какво ли ще се случи в любовта за всяка зодия до края на годината, вижте сега:

Овен: Овните могат да са спокойни за 2021 година, защото им е писано да са щастливи в любовта. Дали ще бъде със сегашната им половинка или с нов човек, това го знае само Съдбата, която ще разпореди най-доброто за Овните. Просто трябва да са спокойни и да се доверят на късмета си. Важно за представителите на тази зодия е да не поглеждат към минали връзки до края на годината, защото ако се върнат там, където са били, няма да открият щастие на този етап.

Как зодиите показват на партньора си, че вече не го обичат

Това са знаците, по които ще разберете, че любимият вече не ви обича, според зодията му. Овен Родените под този знак не знаят как да ...

Телец: Телците могат да очакват много бурно и страстно лято, което никога преди това не са си представяли, че могат да преживеят. Очаква ги ново и интересно запознанство, което ще им даде много емоции, от които имат нужда. След тежката година, която са имали, е време за една разтоварваща и луда връзка, която да им повдигне самочувствието и да ги зареди с нови сили.

Близнаци: Близнаците могат да очакват раздяла до края на 2021 година. Интересно е, че решението е много възможно да бъде взето от тях самите, но на по-късен етап от годината. Ако човек не се чувства щастлив в една връзка или има съмнение за бъдещето, по-добре е да си тръгне. Раздялата ще е неприятна, но всичко ще отшуми сравнително бързо.

Рак: Раците ще имат динамична година в любовта. Ще имат няколко неангажиращи кратки връзки, които няма да им донесат мечтаната половинка в живота, но пък ще им дадат нови емоции, от които те имат нужда. Когато започнат нова връзка, важно е да не възлагат надежди, че ще е последната в живота им, а е хубаво да се наслаждават на момента.

Лъв: Лъвовете ще имат среща с миналото и по-точно с човек, с когото са преминали през голяма любов, но нещо не им се е получило. Животът ще ги събере отново със старата им любов, за да им докаже, че тя може да се възроди в правилния момент. Възможно е това да е вашата сродна душа и половинката ви в живота. Не допускайте връзката ви да приключи, а направете всичко възможно, за да я продължите!

Кои зодии най-нетърпеливо чакат почивните дни?

Почивните дни са любими за всеки. Това е времето, в което можем да спим толкова, колкото пожелаем. Не е нужно да събличаме пижамата си,...

Дева: Девите са на прага да направят голямо решение в живота си, а именно да предприемат следващата голяма крачка във връзката, в която се намират. Тази година е перфектна за предложение за брак, за сватба или за дете. На който и етап да сте, просто действате смело, защото късметът ще е на ваша страна.

Четете ЧАСТ 2 - ТУК

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Малко хора знаят къде се намира Бутан, а още по-малко името на столицата ѝ

Какво задължително се прави на Гергьовден за късмет?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com