Каква ЛЮБОВ да очаква всяка зодия до края на 2021 г. (Част 2)

32429
Каква ЛЮБОВ да очаква всяка зодия до края на 2021 г. (Част 2)
Снимка: iStock/Guliver

В любовта винаги ни се иска всичко да се случва бързо и да открием възможно най-скоро половинката си. Ето какво очаква всяка зодия до края на 2021 година:

Четете ЧАСТ 1 – ТУК

Жестоката истина за зодиите: Какво премълчават хороскопите

Не всички хороскопи са толкова верни и обективни. Някои аспекти на поведението и фактите за зодиакалните знаци са прикрити или просто н...

Везни: В любовта Везните могат да очакват всичко до края на годината. Ще имат голям интерес от противоположния пол и всичко това ще се дължи на промяната в самочувствието и визията им. Другите усещат, когато някой е уверен в себе си и това е много привлекателно. Ако искате нова връзка, това е ключът към нея, а Съдбата може би ви е отредила любов още в началото на лятото. Ще бъде вълнуващо, а човекът, с когото ще се срещнете, е изключително сериозен и близък до сърцето на Везните.

Скорпион: Представителите на тази зодия могат да очакват раздяла, ако се намират във връзка в момента. Истината е, че раздялата ще бъде изискана от другия човек, а периодът след нея ще е тежък. Затова се подгответе за това и не приемайте всичко прекалено навътре. Ако някой не иска да бъде с вас, то по-добре е да го разберете по-рано и да отворите сърцето си за нови преживявания, които Съдбата ще ви подари в края на лятото.

Стрелец: Стрелците ще имат дълъг период от време, в който ще са сами и ще се усещат щастливи от този факт. Понякога човек има нужда да остане насаме със себе си, да подреди живота си и да свърши нещо, което ще го накара да се почувства добре. В едно лятно пътуване, което още не сте планирали дори, е възможно да срещнете много интересен човек. Ще бъде от друг град, но това не е пречка за истинската любов... а такава ви е писана!

Козирог: Представителите на тази зодия няма нужда правят нищо в любовта, за да са щастливи. Любовта сама ще ги намери! Тази година ще бъде една от най-силните им в любовен план и ще преживеят емоции, за които само са чели в книгите и са гледали по филмите. Козирозите ще са истински щастливци през цялата 2021 година.

Каква ЛЮБОВ да очаква всяка зодия до края на 2021 г. (Част 1)

Всяка зодия си мечтае за перфектната любов и то по скоро, така че да сподели щастието си с някой човек, с когото да усещат както радост...

Водолей: Водолеите могат да бъдат сигурни, че годината им в любовен план ще бъде всякаква, но не и скучна. Ще преживеят раздяла, скандал, нова любов... отново раздяла и вече в края на годината могат да очакват най-сериозната връзка в живота им. Ще бъде вълшебно, но дотогава ще трябва да преминат през най-различни емоции. Важното е да не приемат нищо навътре, да се наслаждават на момента и да извлекат най-хубавото от всяка ситуация.

Риби: На Рибите им предстои предложение за брак или новина, че ще имат бебе. Каквото и да им е писано и на какъвто и етап от връзката си да са, ще бъдат най-щастливите от всички. Ако пък сте без половинка, това не значи, че до края на годината няма достатъчно време, за да ви се случи именно това – годеж или бебе. Любовта идва и не пита, щастието – също! Просто му се насладете и се радвайте на късмета, който имате.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо не трябва да се глезите с безплатни бонбони на рецепцията?

Тези жени не могат да носят обувки с висок ток

Пътешествие за вкуса: 5 интернационални ресторанта в София

Как се казва столицата на Шри Ланка

Как се казва столицата на Пакистан

Как да избегнете сълзите, когато режете лук: 8 начина, които трябва да опитате

Защо шоколадът ни прави по-щастливи: 9 изненадващи факта за любимото лакомство

Можете ли да отслабнете по-бързо, като тренирате на празен стомах?

Как се пише: осигуровки, осигоровки, усигуровки или усигоровки?

Какъв пост се спазва през Страстната седмица?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com