Какви партньори са различните зодиакални знаци

4985
Какви партньори са различните зодиакални знаци
Снимка: Pexels

Отношенията между половете са много интересна и противоречива тема. Ето какви характеристики са присъщи на представителите на различни знаци на зодиака.

Овен

Те обичат и знаят как сами да вземат трудни решения, дори ако са свързани пряко с партньора. Овните са свикнали да контролират всичко и да бъдат арбитри на съдбите, те не се интересуват от чуждото мнение.

Телец

Доста сдържано съзвездие, в любовта се превръща в прилепало. Телецът агресивно предлага и изисква много внимание и става невероятно задушаващ. Ако партньорът им цени свободата, тогава такава връзка се превръща в мъчение.

Близнаци

Това е много свободолюбив символ, който трудно приема съществуването на взаимна обич. Те са индивидуалисти, които не толерират нарушаването на личните граници.

Рак

Едва срещнал потенциален избраник, Ракът започва да планира общо бъдеще. Доста често с натиск той плаши кандидатът за партньор в живота.

Лъв

Лъвът иска да получи всички най-идеални, живи чувства, красива любовна история, безпрецедентна вярност. Затова, виждайки щастието на някой друг, той изпитва завист и започва да копира видяното.

Ето кои са най-лоялните зодии

Има хора, които никога не биха изоставили близките си. Нещо повече, те чудесно знаят какво да направят, за да ги накарат да се почувств...

Дева

Трудно е да разберете от Дева дали е в любовна връзка. Тя смята това за лична тема и не обича да обсъжда подробности за връзка или любим човек.

Везни

Везните са свикнали да показват публично своето щастие. Публикуват снимки в социалните мрежи, сменят статусите и информират всички за своя избраник.

Скорпион

Какъв е перфектният ви партньор според зодията?

Време е да видим коя зодия за коя е най-подходяща. Денят на влюбените мина преди повече от месец, но ние може да станем Купидони за няк...

Много ревнив знак. В началото партньорът дори харесва тази проява на чувства, но Скорпионите лесно могат да отидат твърде далеч. Неразумната ревност буквално много бързо започва да дразни.

Стрелец

Стрелците обичат да флиртуват и трябва да бъдат в центъра на вниманието. Дори да обичат своя избраник, отвън могат да изглеждат несериозни. Това наранява чувствата на любимия човек и го кара да ревнува.

Козирог

Съзвездието се нуждае от постоянно наблюдение. Козирогът е податлив на съмнения и за да е спокоен, той трябва да държи пръста си върху спусъка. Само като изчисли ситуацията с две крачки напред, той може да бъде напълно щастлив.

Пет зодиакални знака, които откровено си кръшкат

Лоялността и взаимното доверие са основата на отношенията за повечето хора. Но има и такива, които трудно се удържат и винаги намират н...

Водолей

Това е символ на хроничните самотници и ергени. Въпреки че ако Водолеят срещне своята сродна душа, всичко се променя за една нощ. Затворена личност, която хвърля всичките си мисли и емоции върху партньора. Естествено това обстоятелство плаши мнозина.

Риби

Мечтателните Риби обичат да са в идеалната връзка. Прекарват много време в мечти и размисли, но не знаят как да изразят желанията си. Те изпитват дискомфорт и разочарование и не обясняват на половинките си защо са нещастни.

Хората са несъвършени, така че всяка любовна история е уникална.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да научим кучето да не се дърпа при разходка?

Знаете ли как се размножават охлювите?

Тези 5 зодии са най-добрите градинари

Тези 5 зодии са най-добрите градинари

Стихотоврение за 18 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 18 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 18 април 2024

Всичко, което трябва да знаете за православната молитва

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 18 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 18 април /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Как да научим кучето да не се дърпа при разходка?
Как да научим кучето да не се дърпа при разходка?

Най-добрият приятел на човека – кучето – ни носи много радост, забавни моменти и ни дарява с любовта си, но е и отговорност, и ангажимент...